Зарадвай гаджето си: няколко ценни идеи

Поздравяваме тези от вас, които са решили да зарадват половинката си. И им предлагаме няколко лесни, но ефикасни идеи.

Ястия с любов
Макар че на много хора им звучи банално, романтичната вечеря винаги се радва на възхитени реакции. А още по-ефектно ще е, ако сами приготвите ястията. Ако нямате много опит в кулинарията, се спрете на прости и изпитани рецепти, подправени с огромно количество любов. Убедени сме, че няма човек, който не може да направи салата или сандвичи с фантазия. Сервирайте с фразата „Специално за теб" или „исках да те зарадвам". И не забравяйте да гарнирате с усмивка.

Мили бележки
Може да записвате комплиментите си към него, или пък тайните си желания. И да пъхнете листчето в джоба на половинката си. Или пък да го оставите на място, където знаете, че ще го види. Всеки, дори и да не е сантиментален, би се почувствал специален.

Тайни похвали
Всички имаме нужда да оценяват достиженията ни, но когато похвалиш някого, когато той уж не чува, удоволствието е още по-голямо. Например, докато разговаряте със свой приятел, да вметнете нещо положително по адрес на партньора си.

Специално събуждане
Да, често сме кисели сутрин, но ако направите усилие и превъзмогнете идеята, че ви се спи, може да се получи доста приятна изненада. Нежните целувки и милите думи ще помогнат да се разсъните доста по-добре от будилника. А и целият ден ще тръгне в добра посока.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене