Как да позная, че симулира оргазъм, и да ѝ докарам истински

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

За да натиснете правилните копчета, следете дали е дишала учестено преди кулминацията

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка.

Как можете да разберете дали приятелката ви симулира оргазъм? Всъщност не е необичайно жените да имитират удоволствие. Различни проучвания са показали, че поне 67% от хетеросексуалните дами са симулирали оргазъм в един или друг момент. Важно е да знаете, че това не значи задължително, че вие сте се представили зле. И все пак фалшивият оргазъм може да ви накара да се чудите: “Наистина ли съм добър в леглото?” и “Какво различно трябва да правя?”. Има няколко знака, които могат да ви подскажат, че половинката ви симулира, както и съвети какво да направите, за да може следващият ѝ оргазъм да е истински.

Достига кулминацията си заедно с вас

На жените обикновено им отнема повече време за оргазъм, отколкото на мъжете. Средно дамите се нуждаят от около 20 минути, за да се възбудят достатъчно, преди да достигнат до оргазъм. Обратно, мъжете са склонни да еякулират след около 5-7 минути стимулация. В резултат на това, ако приятелката ви започне да получава оргазъм веднага след вас, тя вероятно симулира. Разбира се, има и случаи, когато наистина свършвате заедно. Но тогава дамата учестява стоновете още преди вие да еякулирате. Ако случаят ви не е такъв, добрата новина е, че като ѝ дадете повече време за “загрявка”, можете да увеличите удоволствието ѝ.

Например забавете нещата по време на любовната игра. Направете на приятелката си масаж и се съсредоточете върху ерогенните зони като гърдите, вътрешната част на бедрата и шията. Това са стандартни ерогенни зони, но за половинката ви може да работи нещо различно. Вие знаете най-добре. Започнете така увертюрата, а постепенно добавете страстни целувки.

По-шумна е от обикновено

Ако звуците, които издава, и физиономиите, които прави, изглеждат пресилени, може би наистина преиграва и симулира. Вярно е, че някои жени по природа са по-гласовити от други, но вие вероятно сте наясно от кой вид е вашата. Доверете се на интуицията си – ако реакциите ѝ просто не изглеждат искрени и не звучат достоверно, независимо какво опитвате, тя вероятно се преструва. Статистически жените се грижат повече за удоволствието на партньора си, отколкото за собственото си. Така че, за да ви накара да се чувствате добре, тя може да се опита да се държи така, сякаш се забавлява, или да копира жени, които е виждала в порно филмите.

Ако сте имали такива случаи с половинката си, уверете се, че тя знае, че ви е грижа за нейното удоволствие. Поискайте обратна връзка по време на секс. Е, не като постоянно я питате: “Това харесва ли ти”, защото накрая ще се чувства като на анкета и дори да ѝ е било приятно, наистина ще симулира, защото сте убили желанието ѝ. Вместо това използвайте отворен въпрос като “Как искаш да те докосвам?” например.

Диша равномерно

Ако една жена изпитва истински оргазъм, тя ще започне да диша накъсано. Точно като вас, когато приятелката ви достига своята кулминация, нейният пулс и дишане се ускоряват. Имайте предвид, че различни допитвания са показали, че повечето жени всъщност не могат да постигнат оргазъм от класическия секс. Всъщност само 18,4% от тях, останалите над 4/5 се нуждаят от клиторна стимулация.

Затова практикувайте пози, които ви позволяват и да я стимулирате с ръка - например тя да е отгоре. Също така не пропускайте оралния секс. Стимулирането на клитора с език може значително да помогне на половинката ви да достигне оргазъм.

Тялото ѝ е отпуснато

В няколкото секунди, предшестващи оргазма, мускулите на тялото на половинката ви ще се стегнат. Мислете за нейната кулминация като за голямо натрупване, което се освобождава. Ако тя изглежда и звучи така, сякаш е на път да свърши, но тялото ѝ е напълно отпуснато, тя най-вероятно симулира. Разбира се, помнете, че след истински оргазъм мускулите ѝ действително ще се отпуснат.

Ако често ви се случва кулминацията ѝ да настъпва рязко и тя да е отпусната, пробвайте по-често половинката ви да е отгоре. Когато е в позата, известна като ездачка, тя може по-добре да контролира ъгъла, дълбочината и ритъма на проникване. Пък и ви позволява да я стимулирате и с ръка.

Колебае се, когато я питате как е било

Половинката ви може да се чувства притисната да ви накара да се почувствате добър в леглото. Ако се замисли или забави при въпроса как сте се представили, усмихва се насила и след това каже “страхотно”, то най-вероятно е симулирала. Същото е и ако ви каже, че е било добре, но е хубаво следващия път да промените нещо. Но нека да направим крачка назад. Фокусирането върху оргазма като крайната цел на секса поставя един тон натиск и върху двама ви. В различни допитвания и проучвания жените често казват, че ги е грижа повече за връзката и интимността, отколкото за частта в кревата. Така че не се притеснявайте, ако тя ви помоли да промените техниката си.

Затова експериментирайте с нови позиции и различни видове стимулация. Жените могат да изпитат различни видове удоволствие и оргазъм - клиторен, вагинален, както и смесен. Така че вместо да питате: “Как беше”, задайте въпроса “Какво различно искаш да пробваме следващия път?”.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене