Пийте и отслабвайте!

Направете си изумително вкусни напитки, които ще ви помогнат да се вталите, ще ви освежат и тонизират.

Детокс напитките пречистват организма и токсините и възвръщат бодростта.

Гроздов фреш
Свежият сок от грозде ускорява метаболизма и подпомага отслабването. Освен това насища организма с огромно количество полезни витамини и минерали. Действа благотворно на кожата, косата и ноктите.

Сутрешен коктейл от ягоди и ананас
Най-лесно е да го направите в блендер, като не забравяте да почистите ананаса. Тази напитка лекува главоболие и предотвратява възпалителни процеси.

Билков чай
Те са идеални за „извеждане" на токсините от организма и имат мощен антиоксидантен ефект. Каркадето укрепва кръвоносните съдове и убива болестотворните организми и повишава настроението. А боровинката снема напрежението, действа добре на бъбреците и очите и подобрява цвета на лицето.

Топла лимонада
В чаша топла (но не гореща вода) добавете чаена лъжичка мед и две чаени лъжички свеж лимонов сок. Готово! Витамин С ще пречисти идеално тялото ви. За усилване на ободряващия ефект може да добавите малко червен лук - но това е за тези, които са със силен дух.

Зеленчуков коктейл
Подберете зеленчуците, които са ви любими - моркови, цвекло, краставица, авокадо, домати. Добавете и нещо зеленко - спанак, босилек, мента. Може да прибавите и няколко капки портокал за по-екзотичен вкус.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене