Италианската рапърка Бейби Кей обяви селфитата за "лудост"

Бейби Кей
Кадър: Youtube

Италианската рапърка Бейби Кей обяви селфитата за "лудост", съобщи АФП и БТА. Певицата пострада заради действията на екзалтиран фен и беше принудена да обяви края на лятното си турне.

Бейби Кей потвърди, че е била наранена в областта на гърдите след блъскане от жена в края на концерт в Терамо. Тълпата от фенове е обградила автобуса на певицата с надеждата за селфи.

Бейби Кей, която е на 40 години, имала проблеми с дишането и е била принудена да си направи медицински изследвания. В крайна сметка е трябвало да прекрати турнето си.

За хората най-важното е да си направят снимка, но това може да стане много опасно, това е лудост, каза изпълнителката във видео, публикувано в ТикТок.

Не се оплаквам, но сигурността трябва да е на първо място, добавя Бейби Кей.

Певицата обвинява местната полиция в неизпълнение на задълженията.

Бейби Кей, чието истинско име е Клаудия Наум, е родена в Сингапур и е живяла в Лондон и Рим. Има продадени стотици хиляди копия на албуми, а сред най-известните й песни са "Roma Bangkok" и "Killer". През 2022 г. Бейби Кей издаде хита "Bolero", в който участва и певецът Мика. Профилът й в Инстаграм е следван от 730 000 абоната, а клипът на "Roma Bangkok" има повече от 300 млн. гледания в Ютюб.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене