Мис Стара Загора избухна: Десетки момичета са линчувани и подстригвани!

"Много отдавна трябваше да се даде гласност, а не да ми се трият клипчета, в които разказвам какви извращения се случват в Стара Загора. Не да се банват хора, които искат да ви налеят нещо в мозъците. Това е първият случай, за който разбирате вие, но далеч не е първият в този комплексарски град".

Така избухна в социалните мрежи носителката на титлата Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова. Русокосата красавица, която през януари т.г. стана майка на дъщеричка разказва, че "сюжетната линия от 2015 г. не се е променила - голи снимки, остригване, побой и дори публично линчуване".

"Сега ли се сетихте за изродите? Какви ли не извращения се случваха с тези момичета. Всеки един, който е разпространявал голи снимки на момичета, вследствие на което те са били жестоко пребивани, е наравно виновен с този изрод, обезобразил Дебора", допълва Божидара.

Миската твърди, че охранителят в местна чалготека Георги Георгиев е един от най-големите колекционери на голи снимки в Стара Загора.

"Престъпление е да изнудваш жена с компромати. Кой ги създава тези изроди? Ние, жените! Защото в Стара Загора е постижението на живота ти да бъдеш с охранител. Там те са богопомазани и ти си недостижима ако гаджето ти е охрана. Момичетата доброволно искат да си лягат с охраната, за да влизат в дискотеката без да имат навършени години. Останалите мъже какво правят - подкрепят насилниците и и им казват" "Айде, брат"; "Давай, машинка", "Смачкай я", казва още Овчарова.

И допълва:"Знаете ли колко много такива случаи има? Няма да разберете, обаче. Защото не са толкова фрапантни, но сами по себе си са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене