Подгответе се за есента

Колкото и да ни се иска лятото да не свършва, след броени седмици есента ще зачука на вратата. Докато някои тъгуват по отминаващите слънчеви дни, други с нетърпение чакат красотата на падащите листа и романтиката на дъждовното време.

Вместо да унивате пред настъпващата есен може отрано да се подготвите за нея. Ето как да посрещнете този сезон с добро настроение...

1. Училищния звънец ще ви събере със съучениците ви, а това е повод за оптимизъм. А и колкото и да мразите математиката, историята или физиката със сигурност сте имали хубави и забавни моменти в час.
2. За да си създадете настроение в класната стая, а и докато пишете домашни, заложете на готини тетрадки. Изберете си такива с любимата ви група, изпълнител, филмов герой или просто с весел надпис.
3. Макар за някои хора есенният дъжд да е романтичен и освежаващ, на други той навява тъга. Чадърче в искряща разцветка или със забавна картинка е перфектен начин да запазите доброто си настроение дори в порой.
4. Направете си цветна фотосесия. Есента е страхотно време за снимки. Какъв по-добър фон от шарен килим от листа. Съберете тайфата и се отдайте на снимки сред природата.
5. Есента, освен всичко, е и добър повод за шопинг. Шалчетата и дънките никога не излизат от мода, затова може спокойно да инвестирате в тях. Една обиколка на магазините със сигурност ще ви повдигне настроението.
6. Заради променливото време през този сезон много хора предпочитат да си стоят вкъщи. Ако и вие сте от тях не позволявайте на компютъра да ви обсеби. Вместо да „циклите" пред компа(на всички ни се случва) по-добре си намерете някакво хоби - не виртуално, обаче. „Хванете" някой музикален инструмент, или моливите, „претършувайте" библиотеката или предизвикайте фотографа в себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво казва цветът на урината за здравето
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?

Напишете дума/думи за търсене