Как Георги Георгиев забрани звука на телефоните и флиртовете по време на сесия в София (видео)

“Извинете, моята аларма в къщи! Искате да разберете какво става? Съжалявам, много е просто, ще обясня щом толкова държите - котаракът отива до датчика, цапардосва го и се получава това!”

Така председателят на общинския съвет в София Георги Георгиев се мотивира пред колегите си на сесия в София защо сам нарушава своята заповед към съветниците да спрат звука на своите телефони.

В първия ден от почивката на столичния парламент той качи кратко клипче във фейсбук.

От кадрите се научават още любопитни детайли от живота на общинските съветници в София.

Колеги, може ли да си спрем звука на телефоните - някой постоянно получава съобщения и го чуваме всички. Има начин да разберем кой е, има следствен експеримент - като започнем да си пускаме съобщения помежду си, казва още Георгиев.

Той прави и забележка на своя колега д-р Милев, че чува повече неговия глас от телефонния му разговор, отколкото собствените си мисли.

И още - Георги Георгиев напомня на колегите си, че по време на сесия флиртуването е забранено и трябва да гледат само напред.

Председателят на Общинския съвет, който е от ГЕРБ, се обръща към колегите си: “Научихте много ценен урок - може да внасяте много доклади с Борис Бонев (Спаси, София) , да го защитавате заедно и накрая той пак да не ви подкрепи”.

И след поредната буря сред съветниците, Георгиев се обръща към колегите си с идея: “След този потушен скандал може да ми казвате Георгиев, Миротвореца”.

Малко преди финала на последната сесия той признава, че не може да им обещае да не се виждат през лятото, но след бурна реакция допуска да се срещнат на …плажа. След което уточнява: А за тези които няма да почиваме - знаете как е: работа, работа, работа.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене