Как да си върнете бившото гадже

Както и да са приключили отношенията с бившия ви партньор, трябва да помните, че ако искате да си го върнете, трябва да присъствате в живота му.

Може да поддържате просто любезни отношения, да му пожелавате приятен ден, да се усмихвате - но без да прекалявате и без да му давате да разбере, че силно искате отново да сте заедно.

Бъдете естествени и честни, не манипулирайте емоциите му. С времето той ще разбере и ще вземем решение, но каквото и да е то, трябва да го приемете.

Използвайте социалните мрежи, за да поддържате контакт с него - достатъчно е да слагате по някой like под снимките и статусите му, за да напомняте за себе си. Но не го преследвайте във виртуалното пространство.

Не говорете за връзката ви - ако трябва, всичко ще стане от само себе си.

Не се опитвайте да го връщате към общите ви спомени, опитайте се да го спечелите отново тук и сега, като се концентрирате в настоящия момент.

Не се поддавайте на моментните изблици на чувства - възможно е да ви е обзела носталгия след някой романтичен филм и затова да сте решили, че искате да се върнете при екс гаджето си.

Не се фиксирайте в това да си го върнете - в крайна сметка светът е пълен привлекателни необвързани хора. Бъдете себе си и отново ще срещнете любовта. Може би раздялата ви все пак е за добро?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене