Кой е Брайън Рандал - приятелят на Сандра Бълок, който не стана неин съпруг

Сандра Бълок и Брайън Рандал СНИМКА: Туитър/bullockslays

Брайън Рандал и актрисата Сандра Бълок започват романса си през 2015 г., но умело го пазят извън светлината на прожекторите. Може би това е помогнало връзката им да продължи толкова дълго. 

Романсът им обаче завърши трагично. На 7 август семейството на Рандал съобщи, че той е починал след тригодишна битка с амиотрофична латерална склероза (АЛС). Стана ясно и че той е решил да запази заболяването си в тайна от широката общественост. 

В началото на този месец се появиха слухове за раздялата на Сандра и Брайън. През есента на 2022 г. двамата бяха и разделени за кратко, припомня Hollywood Life. 

Според източници Рандал е искал да предложи брак на актрисата и да направи нещата между тях официални, но тя смятала това за ненужно. С течение на времето това се превърнало в голям проблем за връзката между двамата. 

Въпреки че Бълок нарича партньора си "светец" и "любовта на живота ми", тя неколкократно е заявявала през годините, че не се нуждае от брак. 

Брайън Рандал е известен като професионален фотограф и успешно ръководи фотографска компания в Лос Анджелис. Снима предимно сцени на открито и детски портрети. Родом е от Портланд, но предпочита Калифорния, където живее със Сандра до смъртта си. 

Рандал има дъщеря на име Скайлър от предишен брак. Двамата с Бълок нямат общи деца, но актрисата има две осиновени - Луис и Лайла. Близки на фотографа го описват като грижовен баща и мъж, който се грижи за семейството си. 

Преди да започне да се занимава с фотография, Рандал работи като модел. Бил е на страниците на Vogue Paris, участвал е в реклами на големи марки като Hugo Boss и Saint Laurent. 

Преди романса със Сандра, Брайън се среща с Парис Сейнт Джон. Тя го описва като "забавен" и "млад по душа". 

Близки до двойката споделят, че децата на Сандра обожавали Брайън и той много се грижел за тях. 

"Сандра и Брайън обичат да се разхождат с децата сред природата. Тя обича да бъде майка и не иска да пропусне нито миг от специалните моменти със семейството си", казват още приятели на двойката. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене