Поразен от мълния и целунат от Господ - Гого пак е на терена, Бербатов го аплодира

И сестричката на Гого го аплодира заедно с всички фенове по трибуните на стадиона в Бургас. СНИМКИ: ОРЛИН ЦАНЕВ

8-годишният Гого от Бургас, който беше поразен от мълния в морската градина на 20 юли, а преди дни бе изписан от болницата, изпълни първата от мечтите си - завърна се на футболния терен. 

Малкият Георги излезе на стадион "Лазур" заедно със сестричката си Анна преди началото на мача от Втора лига между “Черноморец” (Бургас) и “Спартак” (Варна).

Главният съдия съпроводи малчуганите до центъра на терена, а самият Гого даде символичният първи начален удар на мача.

Гого е хванал сестричката си Анна и се е запътил към центъра на стадион "Лазур", за да даде символичния начален удар на мача "Черноморец" (Бургас) - "Спартак" (Варна). СНИМКИ: ОРЛИН ЦАНЕВ
Гого е хванал сестричката си Анна и се е запътил към центъра на стадион "Лазур", за да даде символичния начален удар на мача "Черноморец" (Бургас) - "Спартак" (Варна). СНИМКИ: ОРЛИН ЦАНЕВ

Момчето, обичащо футбола и целунато от Господ след страшната случка, бе посрещнато с бурни овации от феновете по трибуните. Сред аплодиращите го бе и Димитър Бербатов, дошъл да гледа мача в Бургас.  

След изписването си от болницата Гого беше с топка. Попитан какво иска да прави сега, отвърна: "да ритам". Малчуганът мечтаел да е като Меси.

Родителите му Георги и Цветелина благодариха на всички доктори, на жената, която ги е закарала експресно до болницата, на човек, който също им е помогнал при транспортирането, на всички добри хора. И на Господ, че детето им е добре и няма увреждания. 

Дни по-късно 8-годишният Гого усети от магията на любимата му игра. Хванат за ръка с усмихнатата си сестричка вече излезе на голям стадион за първия мач, в който го аплодираха като Меси.

Междувременно ”Черноморец” и “Спартак” завършиха 0:0.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене