Иван и Андрей с нова колежка във "Фермата"

Иван и Андрей ще водят с тайнствена красавица
Снимка: Архив

С нова тайнствена колежка стартира любимото предаване на българите - "Фермата" по Би Ти Ви от новия сезон, който започва от 4 септември.
След осем успешни сезона и десетки разказани истории, "Фермата" тази година ще се излъчва под мотото "Нишката на живота". Снимките на предаването започнаха преди броени дни в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции. Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хиляди лева, зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20,00 ч. и от вторник до четвъртък от 21,00 ч. по Би Ти Ви.
Най-великата игра за знания в света - "Стани богат", ще бъде във фокуса на забавлението в ефира на Би Ти Ви и през новия телевизионен сезон. Иновации в правилата на играта гарантират още по-вълнуващи минути пред екрана - от 4 септември, всяка делнична вечер от 18,00 ч. по Би Ти Ви. Новият сезон на любимата игра ще стартира със специална детска седмица, в която главните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и роднини.
Любимият "MasterChef", се завръща на 8 септември от 20,00 ч. по Би Ти Ви и ще зарадва зрителите с "нов вкус", поднесен от ново, авторитетно жури. Хоби готвачите ще преминат през най-неочаквани изпитания, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България, а зрителите, които държат на добрия вкус, ще могат да проследят кулинарната надпревара в петък и събота вечер от 20,00 ч. по Би Ти Ви.
Тази есен музикалното шоу "Гласът на България" ще отбележи своето десето издание в ефира на Би Ти Ви, а едни от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена - Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в обновения треньорски състав. Кастингите на тъмно, които стартират на 10 септември (неделя) от 20,00 ч., ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях.
Свежо и още по-забавно, "Шоуто на Николаос Цитиридис" също се завръща в ефира на Би Ти Ви със своя осми сезон, в който зрителите ще излязат на сцената на шоуто. Как точно ще се случи това, ще стане ясно на 8 септември, 22,00 ч.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене