Джулия Робъртс поддържа зъбите си блестящи със сода за хляб

Актрисата Джулия Робъртс е запомняща се не само с ролите си на интересни жени, но и с лъчезарната си усмивка, с която дарява феновете си. Самата тя признала, че белоснежните зъби наследила от дядо си, както и тайната му да ги поддържа здрави и блестящи.

"Почиствам зъбите си само със сода за хляб и понякога това е единственото, което правя за външността си. Дядо ми я употребяваше в големи количества и имаше само една пломба в устата си", споделя 44-годишната актриса. "Погледнете, аз съм щастлива и се чувствам щастлива, дори когато върху лицето си нямам и грам козметика. И когато ми се налага да облека още трима, преди да помисля за себе си, то задължително нещо забравям", обяснява майката на три деца. И уточнява, че винаги има под ръка слънчеви очила, които използва, когато излиза на улицата без грим.

Красивата Джулия съвсем не е против използването на ботокса и пластичната хирургия, въпреки че повече разчита на добрите си гени и положителния заряд от целувките и обятията на собствения си съпруг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво казва цветът на урината за здравето
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?

Напишете дума/думи за търсене