Една зелена кауза, с която всеки може да помогне

Как една инициатива може да защити опазването на природата и едновременно с това да подкрепи децата със специални нужди?

Отговорът се крие в новата инициатива GREEN ON! Идеята е на фирма "Нексиум" ЕООД (Nexium) - партньор на И АЗ МОГА, а продуктът - многофункционални екочанти от нетъкан текстил с уникален дизайн.

„Инициативата се зароди по време на една дискусия за най-ценното нещо в живота", споделят инициаторите от фирмата, „а именно да опазим природата и децата си".

Създадени с първоначалната идея да заменят широко използваните найлонови торбички, Нексиум решава да ангажира зелената инициатива и социално. Тя подкрепя мисията и целите на I Can Too. Така екочантите се превръщат в социално значим продукт, с който всеки МОЖЕ да бъде полезен.

Закупувайки екочанта GREEN ON!, всеки МОЖЕ да даде личния си принос за опазване на околната среда и в същото време да помогне за създаване на Центрове за деца с аутизъм в Пловдив, Стара Загора, Бургас и Благоевград. Част от стойността на текстилните торби отива за реализиране на тази цел.

В момента I Can Too е насочила усилия към реновиране на дареното от Община Пловдив пространство за създаването на такъв Център.

Вашата GREEN ON! екочанта можете да намерите в магазините на bauMax България и CASAVINO в цялата страна, които първи се включиха в инициативата. За тях са създадени специални модели на екоторбите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Класация на либидото на всяка зодия
Брад Пит ще участва в нов филм за Формула 1
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Напишете дума/думи за търсене