Хидратиращи душ гелове за подсилване на всяко настроение

adidas for women представя нова вълнуваща серия от душ гелове, предназначени за подсилване на различните настроения и предоставящи специална грижа.

Жените често разчитат на своята интуиция, за да разберат от какво се нуждае тяхното тяло и кой е най-добрият начин да си възвърнат баланса - дали ще е ободряващ крос, фокусирана йога сесия или просто отпускане и релакс. Новата серия душ гелове на adidas дава на жените възможността да адресират специфично енергийно ниво или да усилят конкретно настроение. Продуктовата линия е предназначена да накара както съзнанието, така и тялото, да се чувстват добре.

Всеки от четирите варианта има уникален аромат и съдържа внимателно подбрани съставки, за да отговори на специфична нужда на грижата за кожата.
FRESH създава чист, освежаващ тласък. HAPPY е светъл и ободряващ, а SMOOTH помага за омекотяването и ексфолирането на кожата. PROTECT доставя необходимата хидратация на много сухата кожа. Всички формули се състоят от иновативна хидратираща формула, която нежно почиства, докато същевременно помага за поддържането на естествения баланс на кожата.


Какво е действието на adidas SMOOTH?
a.) Омекотява и ексфолира кожата
b.) Изсушава мазната кожа
c.) Предпазва от изпотяване

Верен отговор А

Награди печелят: 

Диана Костова - София

Лилия Минчева - Пловдив

Веселина Стоянова - София

Невена Дичева - София

Мадлен Кирчева - Пловдив

Костадинка Станчева - Бургас

Мими Минчева - София

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 двойки, оставили дири в любовната история
Марта Вачкова издаде моминско парти в цвят лавандула край морето
5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае
Дебел унгарец стана хит на европейското
Какво кара различните зодии да изневеряват?

Напишете дума/думи за търсене