Крадци жилят футболни звезди

Крадец Снимка: Pixabay

Богатите момчета с много талант и бедно въображение инвестират милионите си в часовници, накити и скъпи вещи, които привличат като мухи на мед топбандитите

Някъде в средата на второто полувреме костюмиран мъж нахлува на терена и едва ли не се хвърля в краката на Матео Гендузи, за да го спре и да му каже нещо.

Играчът на “Олимпик” (Марсилия) слуша внимателно и се хваща за главата сякаш талантлив актьор стига до най-драматичния момент във филма. Оказва се, че служител на клуба е влязъл на игрището, за да съобщи на френския национал, че са обрали къщата му. И не идеята за откраднатите ценности е притеснила толкова Гендузи, колкото мисълта, че съпругата му си е била у дома по това време.

За щастие красивата брачна половинка Мей успява да се изнесе в стая на втория етаж, когато усеща, че не е сама в къщата, като не забравя да вземе и телефона със себе си, за да звънне в полицията. До идването на униформените маскираните бандити успяват да разгледат движимото имущество и си тръгват със златен часовник “Ролекс” за 200 000 евро. 

Гендузи вероятно ще преглътне сравнително лесно загубата на ценната вещ. По-трудно ще му е да се пребори с гнева, а и не е сам. През последните години топбандити във Франция, Англия и Испания се специализираха в издевателствата над неприлично богатите момчета с много талант в краката и с малко идеи в какво да си инвестират милионите си.

Първата работа на средностатистическата футболна звезда е да си накупи скъпи часовници, златни накити и безумно скъпи изделия на марките, създадени да глезят егото на богаташите. Всичките тези джунджурийки стоят разпръснати по маси и нощни шкафчета и чакат само някой да дойде и да ги вземе.

Какво мислят добре организираните банди и как държат в напрежение звездите на футболните грандове, четете тук.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене