Джорджа Мелони почива семейно в селска ферма в Пулия с басейн като сърце

Селската ферма в Пулия,където почива семейно Джорджа Мелони СНИМКИ: Инстаграм

Италианският премиер Джорджа Мелони е на семейна почивка в луксозна масерия, както се наричат типичните селски ферми в Пулия.

Масерия „Бенефичо” е с басейн с формата на сърце и се намира в Челие Месапика, до Бриндизи. Във фермата, която разполага и с трули (типичните конусовидни къщички в долината Итрия), Мелони прекарва ваканциите си от дълги години. Докато по-рано това ставаше на спокойствие и встрани от медийния шум, сега премиерът релаксира „при затворени врати” и мерки за сигурност.

Мелони е с партньора си – журналистът Андреа Джамбруно, с дъщеря им Джиневра, със сестра си Ариана, с която са много близки, и със зет си Франческо Лолобриджида, който е същевременно и министър на земеделието. Семейната идилия на премиера се споделя и от зам.-министъра на здравеопазването Марчело Джемато. Очаква се и визита на министъра на отбраната Гуидо Крозето, с когото Мелони е близка и е почивала семейно и в миналото.

Изглед от Челие Месапика-общината в Пулия,където почива премиерът
Изглед от Челие Месапика-общината в Пулия,където почива премиерът

Въпреки релакса сред трулите и басейна, Мелони трябваше да отскочи набързо до Рим за съвещание на правителството, за да обсъди искането на синдикатите за въвеждане на минимална заплата в Италия. За връщането си в Пулия премиерът използва след това полет на „Райънеър”, за да не предизвиква полемики за правителствения самолет.

В луксозната ферма,която е изградена в характерния за Пулия стил с каменни подове и стени, и която е обградена от маслинови дървета и пинии, Мелони се надява да зареди батериите си за предстоящата работа. Въпреки че е луксозна, фермата „Бенефичо” е много по-скромна от намиращата се наблизо масерия „Борго Еняция”, в която почиват често звезди като Мадона и семейство Бекъм.

Мелони се учи как се приготвят местните специалитети„панцероти” от пържено тесто с пълнеж при една от предишните си ваканции в Пулия
Мелони се учи как се приготвят местните специалитети„панцероти” от пържено тесто с пълнеж при една от предишните си ваканции в Пулия

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Пиенето на алкохол ни прави по-тъжни, а не по-щастливи
Фаталната любов на Иван Асен II, която ни обрича на пет века робство
Разговорна хипноза - ефективна манипулация в ежедневието
За разделите и любовта след голямото шоу - Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Везни - знакът на балансираната душа

Напишете дума/думи за търсене