Гроши от "Биг Брадър" преди да се самоубие: "Сега ще се прострелям в черепа! Сбогом!"

Звездата от първия сезон на "Биг брадър" Гроши на няколко пъти казвал за самоубийство, но хора около него не вярвали, че ще сложи край на живота си.

"Сега ще се прострелям в черепа! Сбогом!" и "Малко остана" написал Светлан Шевров дни преди да сложи край на живота си. В неделя сутринта близки до мъжа разкриха, че е починал, което шокира мнозина хора в обкръжението му.

По неофициална информация през последните месеци Гроши бил в депресия и състоянието му на моменти се влошавало. Това вероятно обяснява и част от публикациите му в социалните мрежи, които са много мрачни.

"Когато смъртта за мен дойде, попитах няма ли по-грозна от теб да ме вземе? Мислех, че ще ми се размине. Тя ми отговори: Грозна смърт няма!", "Проблеми нямат само мъртвите! Единственият им проблем е, че ги натиснала два кубика пръст и живите само повтарят: Лека им пръст!", "Макар че вече нямам черен дроб и почти изкопан е моят гроб" и "Всеки ден се живее! Един път се умира! Искам да умра като дядо ми в съня си, а не като пътниците в автобуса, крещейки от страх и ужас" са част от нещата, които Гроши е писал през последните месеци.

51-годишният Светлин Шевров започна звездния си път със скандал. Той стана първият изгонен от родното издание на риалити шоуто "Биг брадър", защото с авера му Найден се напиха и изпотрошиха къщата. Заради първия подобен случай в историята на родните риалити предавания беше проведен национален референдум в ефир дали двамата вандали да продължат участието си. Това се случи през далечната вече 2004 година. Зрителите бяха безкомпромисни и ги изгониха.

До последно Гроши бил стриктен работник в цех за мебели. Мъжът бил майстор на чука и четката, като сам се хвалеше в социалните мрежи с впечатляващите си творби от дърво. Колегите му разказваха, че на работа е много съвестен и изобщо не се държи като популярен човек.

Самият брадър предпочете още преди години да загърби всичко светско и да живее като нормален човек в пазарджишкото село Костандово. Преди време получи покана отново да участва в "Биг брадър" заедно с приятеля си Найден, но отказва. Не се блазнел нито от пари, нито от идеята отново цяла България да го гледа какво прави денонощно. Найден тогава влезе в къщата, но нямаше нищо общо с дивото момче от миналото - беше далеч по-спокоен и тъжеше за детето си, което го чакаше навън.

С Найден бяха близки и след риалити шоуто
С Найден бяха близки и след риалити шоуто

Именно Найден беше един от първите, които пуснаха жалейка за починалия си приятел. "Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам...", написа Найден.

"Искам да те запомня такъв, Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир", написа и готвачът Лео Бианки, като пусна усмихната снимка на починалия.

"Почивай в мир, братле! И в следващия живот - в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!", публикува певецът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита "Торбалан кючек".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"Аеросмит" отлага турнето си заради здравословен проблем на Стивън Тайлър (Видео)
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни

Напишете дума/думи за търсене