Несебърското Барби Ивелина Прунова: По-добра съм от куклата Барби, защото съм реална

"Природата ме е създала с такива черти, за което съм благодарна на Бог. По-добра съм от куклата Барби, може би защото живея в реалния свят и знам, че понякога лошото е повече от доброто."

Това заяви пред "България Днес" една от най-красивите българки - Ивелина Прунова, която е известна с прякора си Несебърското Барби. Думите на изкусителната дама са по повод фурора, който предизвика филмът "Барби" по цял свят.

Ивелина е една от най-красивите българки / Снимки: Личен архив
Ивелина е една от най-красивите българки / Снимки: Личен архив

Това лято дрехите са в стила на Барби
Това лято дрехите са в стила на Барби

"Еуфорията по лентата е разбираема. Хит са и линиите на дрехи, аксесоари и обувки и изобщо всичко, свързано с модата, сега е в стил "Барби". Куклата е мечтата на всяко малко момиченце. Много поколения са израснали с нея, защото е символ на женственост и красота. Барби е много позитивна, забавна, весела, положително настроена към света, вярва в доброто, честна, много обичаща да помага по своя нежен начин. Аз съм такъв човек. Виждам в нея моя позитивизъм. Не помня лошото", каза още пред вестника Ивелина.

По нейни думи, въпреки че много момичета по света искат да подражават на Барби, Прунова е категорична, че не иска да се сравнява с никого.

Прунова тъжи за изгубените ценности в днешния свят
Прунова тъжи за изгубените ценности в днешния свят

Несебърското Барби обича да гледа стойностни филми
Несебърското Барби обича да гледа стойностни филми

"Винаги съм казвала, че прякорът ми Барби може само да ме радва, защото Барби е най-красивата кукла в цял свят и еталон за съвършенство! Това, че мен ме оприличават на нея и ме наричат така, ме ласкае. Всички виждаме, че много жени прибягват до всевъзможни хирургически намеси и корекции, за да гонят образа на Барби, но като ги нямат природно дадени тези черти, не им се получава, а при някои от тях резултатите им са дори плашещи и обезобразяващи. Медиите добавиха към прякора ми "Несебърското", защото съм от Несебър, подчертавайки и красивия град, в който живея. Гордея се и с прякора си, и с града си! За мен е важно хората да ме обикнат със сърцето си, не само с очите си. Искам да ценят човека Ивелина!", добави моделката.

Моделката иска да я обикнат и със сърце, не само с очи
Моделката иска да я обикнат и със сърце, не само с очи

"Барби гледа на живота само през розовите очила. Разликата между мен и нея е, че аз знам, че светът не е само розов. Тази доброта, в която кукла Барби възпитава милиарди деца, отдавна я няма. В мен има една доброта, която най-вероятно ще ми пречи в този хейтърски свят, в който живеем днес. Любовта вече е толкова малко и добрината на Барби в този лош свят е опорочена. За жалост, в днешно време да имаш добро сърце не е комплимент, а недостатък и изглеждаш странно за останалите", завърши Ивелина, която призна, че ако получи предложение да се снима в стойностен филм, би приела.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на Зуека срещна любовта по време на нощни снимки
Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?
Катя Костова: Изминахме хиляди километри с Татяна Лолова, “Дуенде” стана запазена марка на сцената ни

Напишете дума/думи за търсене