Какво гледа гримьорът Кирил Чалъков

Харесвам всичко, което прави Мариус Куркински, твърди гримьорът Кирил Чалъков. Разказа ни, че по телевизията гледа предимно музикалните канали, което е разбираемо във връзка с работата му, а и е меломан.

"Гледам и образователните канали - за природа, наука и изкуство като History, National Geographic, Discovery. Допадат ми и предаванията на "Дойче веле". Иначе по националните ни телевизии предпочитам обзорни, културни и политически продукции. Много обичам да гледам филми на големия екран. Почти всяка седмица съм на кино. Сега през летния сезон се набляга на по-лекия и забавен жанр, затов а особено стойностни филми за гледане няма, но от тях си заслужава да се види "Карибски пирати".

От последните няколко месеца приятни впечатления у мен остави филма на Уди Алън "Ще срещнеш висок, тъмнокос, непознат", както и "Черния лебед" на Дарън Аронофски. Когато имам възможност, ходя и на театър. Определено бях впечатлен от постановката "Сътресение" на Мариус Куркински по разкази на Николай Хайтов.

Харесвам и спектакли, които са под режисурата му - в Народния театър много ми допадна "С любовта шега не бива". Препоръчвам и "Хъшове" на Александър Морфов, както и повечето негови спектакли."

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене