Женският сексуален опит, който стряска мъжете

Дори и в ХХI век повечето мъже предпочитат да са първи в любовния живот на своята партньорка или поне да не са десети по ред. На тях хем им се иска тя да е изкусна любовница, но ако може и да е по-неопитна, за да има на какво да я научат. Какво може да уплаши мъжете в любовната игра, обясняват сексолози.

Защо не трима

Доста мъже си падат по груповия секс, особено във варианта с две партньорки. Срещат се и жени, които биха пробвали, но с двама мъже. Разбира се, средностатистическият мъж едва ли ще е очарован, ако приятелката му си покани и друг участник в интимните занимания.

Това се отнася и за средностатистическата жена, която е малко вероятно да мечтае за такива удоволствия. Или поне няма да си признае. Ако пък тя предложи на любимия секс в тройка с двама мъже, за него това ще е знак за богат сексуален опит. Което едва ли ще го очарова. И все пак, за мъжа колкото по-опитна е партньорката му, толкова по-добре.


Люби ме на балкона

Не са малко представителите на силния пол, които се вдъхновяват от екстремен секс, както и от нетрадиционни сексуални отношения, включващи връзване, закопчаване с белезници, употреба на камшик, ролеви игри, при които единият от партньорите е господар, а другият - подчинен. Те не пропускат възможност да убедят и любовниците си да участват в тях. Жените също се увличат по възбуждащи игрички, но признанието за подобни предпочитания, които в обществото се приемат като непристойни, всъщност шокира партньорите им. Той не може и да допусне, че на нея ще й се прииска да се люби на балкона или да го възбужда като го закопчае за леглото с белезници.
Оказва се, че мъжката психология е още по-сложна от женската. На него му се иска тя да е изобретателна и умела в секса, но когато това се случи, си плюе на петите и бяга с мисълта, че е попаднал едва ли не на проститутка. Загадъчни създания са мъжете.

Искам още и още

Ако на мъжа постоянно му се иска секс и сменя партньорките си всеки месец - за него се казва, че е мачо и супермен. Но ако жената е по-сексуална и отворена за телесни удоволствия, тя минава в най-добрия случай за нимфоманка. Бедата е в стереотипите, които развиват самите жени и закостенелия начин на мислене. Повечето от тях са убедени, че за всичко, свързано със секс, инициативата трябва да идва само от мъжа. И едва ли не, жената може само леко да му намекне за своите желания, докато го посреща у дома по секси бельо. И когато във взаимоотношенията на двамата се изясни, че на нея любенето не й достига, че постоянно й се иска още и още, това неизбежно ще стресира мъжа. Първо ще му падне самооценката, защото ще реши, че не успява да я задоволи. После ще си помисли, че е някаква ненаситна нимфоманка, а накрая ще започне да я дебне дали не му изневерява.

Движи се по-бързо

Вече стана ясно, че на мъжа му се иска да е водещ по време на любовната игра. И дори жената да поеме нещата в свои ръце, това да става по неговата воля.
Представете си как той се старае в постелята, като се опитва да впечатли любимата си с невероятните си умения, а се оказва, че тя въобще не е толкова очарована. Даже започва да му казва какво и как да прави. Забележки като "движи се по-бързо","прегърни ме по-силно", "хайде да опитаме прави" или "направи го ето така" може да го засегнат и притеснят. Което вероятно означава две неща: или той съвсем не е изкусен любовник или тя е имала доста по-интересни преживявания с не един или двама мъже.
Първият вариант бие по самочувствието на мъжа, а вторият направо го вади от обувките.

Да го направим по френски

Френската любов е мечтата на всеки мъж. Като при нея не е важна толкова кулминацията, колкото възбуждащите движения с езика, без участието на зъбите(освен леко пощипване с тях).
И в тази ситуация обаче се явява споменатото по-горе недоразумение: ако жената е прекалено изкусна в действията си, то партньорът й започва да се пита кой по ред ли е в списъка й с интимните приятели и естествено тази мисъл започва да го тормози. Защото му се иска той да е нейният учител в страстните игри, а не тя да му взима акъла с опитността си на жрица на любовта.

Искаш ли да си поиграем

Увлечението на жената по сексиграчки може да означава или че мъжът не може да удовлетвори партньорката си или че на нея й се иска нещо по-различно, защото е преситена от стандартните удоволствия. Ако и двамата са единодушни в желанието си да използват допълнителни възбуждащи средства, това е идеално. А ако мъжът е против разни сексиграчки да се търкалят в леглото, възмущението му ще развали настроението и на двамата.
Предполага се, че неопитната жена едва ли ще се втурне да пазарува от сексшопове. Затова всякакви "помощни средства", екстравагантни аксесоари и умопомрачително бельо подсказват на мъжа, че партньорката му е изпробвала доста неща и й се иска нещо ново. А това вече е смущаващо.

Съвет

Ако сексуалният ви опит е по-богат и разнообразен, не е необходимо веднага да демонстрирате всичко на любимия. По-добре е той да си мисли, че вашият опит в леглото е плод на съвместните ви преживявания. И преди да предложите секс в тройка, помислете и се съобразете с конкретната ситуация.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене