Падна представление заради Камен Донев

Камен Донев 
Снимка: Архив

Представлението "Животът е прекрасен" на Александър Морфов няма да се играе на 28 септември, заради отказ на актьора Камен Донев да играе в спектакъла, се казва в официалната страница на Народния театър.

Зрителите, закупили билети за спектакъла, могат да изберат два варианта: или да ги върнат, като им се възстанови стойността, или да им бъдат преиздадени за друго представление от репертоара на Народния театър. Срокът е до 14 дни преди датата на програмираното представление, т.е. до 14 септември, съобщиха от първата ни трупа.
При възстановяване на спектакъла "Животът е прекрасен" преди време, театърът сключи договор с Камен Донев, който не е щатен актьор на Народния, като във връзка с поставени от негова страна условия, възнаграждението му за изпълнението на ролята на Семьон Подсекалников е увеличено трикратно спрямо предходния договор на актьора с театъра за същата роля. Договорът е сключен на 20 декември, 2022 г. и е в сила до изиграването на десет представления. До момента в изпълнение на този договор са реализирани девет постановки с негово участие, а последният му ангажимент бе програмиран за 28 септември, но няма да се състои, съобщиха от трупата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене