Съпруга и любовница се биха заради Здравко от "Биг брадър"

Здравко и Христина са заедно от 22 години

Жена ми Христина е със счупена ръка, но е била арестувана, каза хотелиерът от Приморско

Зрелищен скандал посред нощ се е разиграл на летовници на крайбрежната алея в Приморско, научи "България Днес". Основни движещи сили на мелето са били съпругата на Здравко Василев, големия победител в пилотния "Биг брадър", 45-годишната Христина, и гаджето на хотелиера - по-младата словашка гражданка Божена Делева. Красавицата е била женена за българин и от три години върти туристически бизнес в курортното градче. Двете дами не са могли да си поделят Гларуса, както го нарекоха съквартирантите в Къщата на риалитито, и са стигнали до физическа разправа.

"То пък един мъж!", с тези самоиронични думи започна коментара си за изданието по повод женския бой самият Здравко.

"Имал съм взаимоотношения с тази жена Божана. В един момент поисках всичко да приключи. За съжаление тя не беше съгласна с това да бъде изоставена от мен, при положение че аз нищо не съм обещавал", разказва звездата от "Биг брадър".

Здравко разкри, че бившата му метреса не можела да се определи като "вярна само на един мъж". "По времето, през което сме били заедно, тя си е имала и други връзки", твърди Гларуса.

Изисканата Божена твърди, че е била нападната и ругана
Изисканата Божена твърди, че е била нападната и ругана

Той е самокритичен, но в никакъв случай не е съгласен да влезе в устата на пуританите, които са готови да разкъсат всеки, кръшнал на половинката си. "Щом съм избрал да започна тази връзка, значи, първо, това си е заслужавало. Второ, изживял съм го по най-добрия начин", убеден е Здравко.

Най-оспорваният мъж в Приморско добавя, че "ако е наранил с това близките си, е друг въпрос". "Но аз просто не можех да си представя, че тази жена е способна да направи такъв цирк. Божена знае, че съм публична личност и че всеки подобен скандал ще се преекспонира. Наел съм адвокат, за да се изяснят нещата. Според мен всичко е една постановка", смята Василев.

Здравко не отрича, че между съперничките за сърцето му наистина "е имало размяна на реплики". "Но не може в един момент, когато предявяваш претенции, че си нападнат и удрян, и наранен, да не представиш документ за това. Ние живеем в правова държава все пак. Не може само върху показанията на едно лице, което от години си партнира с полицията, имам предвид моята бивша приятелка, защото тя от 10 години е използвана в полицията като преводач, да се гради обвинение. Всичко е навързано като логически елемент в историята", сигурен е победителят в първия "Биг брадър".

По думите на хотелиера съпругата му Христина, с която са женени от цели 22 години, не е имала никакво намерение да вдига публичен скандал на неговата любовница. "Жена ми е излязла към един часа на обяд от работа, после е отишла на разходка с приятелки на крайбрежната алея, те го правят почти всяка вечер. И се засичат с бившата ми приятелка. Разменят си реплики и в три часа през нощта ми се обаждат от полицията за изясняване на ситуацията. И прибират жена ми поради подаден сигнал за насилие", споделя Здравко, като уточнява, че Христина е била закопчана за малко в ареста на местното РПУ. "Сутринта обаче избързаха да я пуснат", добавя той.

"Жена ми е със счупена ръка, още носи гипс. Как ще е в състояние да нападне някого? С една здрава ръка да нападнеш здрав човек, а на този здрав човек да му няма нищо", коментира мелето Гларуса.

ОДМВР - Бургас, потвърждават за скандала между двете жени. Преписката е образувана по 2 члена от НК - по чл. 216, ал. 1 - за унищожаване и повреждане на чужда вещ; и по чл. 131, ал. 1, т. 12 - за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разследването е срещу Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 часа след полунощ на 13 август в РУ на МВР - Приморско. Божена описва в сигнала, че час по-рано седяла на пейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се приближила позната жена. Тя визира съпругата на бившето й гадже, която я хванала за косата и започнала да я ругае.

Метресата на Василев се опитала да се обади на тел. 112, но съперницата й грабнала мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната й цигара. Половинката на Гларуса отрича да е извършила такива действия.

Междувременно отхвърлената метреса на Василев написа в социалните мрежи: "Нека хвърли камък този, който е безгрешен! Който ме съди, без да ме познава, не ме интересува, но имайте малко човещина в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, ако сте на мое място".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на Зуека срещна любовта по време на нощни снимки
Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?
Катя Костова: Изминахме хиляди километри с Татяна Лолова, “Дуенде” стана запазена марка на сцената ни

Напишете дума/думи за търсене