Личен бодигард следва Меси навсякъде, дори на терена

Меси и бодигардът му. Снимки: туитър

"Интер Маями" назначи бодигард, който да пази суперзвездата Лионел Меси. Дори по време на мач мъжът следва своя "клиент“ отстрани до тъчлинията, за да осуети потенциална опасност.

Манията по Меси в Маями става неконтролируема. Самият световен шампион също се "грижи" за интереса към себе си с ударния си старт в Щатите - девет гола в първите си шест мача. Фактът, че "Интер Маями" ще играе за първия си трофей в историята - Купата на лигите в събота, казва всичко за влиянието на Меси.

Затова не е изненадващо, че клубът иска да защити своята суперзвезда на всяка цена. Въпреки че стига много далеч, отбелязват някои фенове. Ръководството нае бодигард, който следва аржентинеца навсякъде, буквално.

Мъжът следва Меси в коридорите на стадиона и на терена за загрявка. И стига още по-далеч. По време на мач бодигардът се позиционира встрани от тъчлинията и не изпуска нито за секунда седемкратния носител на Златната топка. Не е излишно, както се оказа. В един от мачовете зрител нахлу на терена, но бе спрян от личния бодигард на звездата, преди да са дошли стюардите. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене