Силата на гроздето се бори срещу появата на бръчки

През август NIVEA обогатява своето портфолио с два нови продукта - дневен и нощен хидратиращ крем против бръчки, предназначени за ежедневна употреба. Тяхната иновативна формула с екстракт от гроздово семе и антиоксиданти цели да защити кожата на лицето от преждевременно стареене.

Благодарение на ефективните си съставки, новите хидратиращи продукти заглаждат кожата и предотвратяват появата на фини бръчки. Екстрактът от гроздово семе увеличава производството на еластин и хиалуронова киселина в кожните клетки, което подобряват еластичността на кожата.


Бързо абсорбиращата формула с масло от гроздово семе и витамин Е на хидратиращия дневен крем против бръчки осигурява на кожата дълготрайна хидратация, правейки я нежна и гладка, а UV филтрите защитават кожата през деня от вредното влияние на слънцето.

Хидратиращият нощен крем против бръчки съдържа масло от гроздово семе и пантенол, които подпомагат ефективната регенерация на кожата през нощта. Те осигуряват на кожата интензивна хидратация, която омекотява кожата и изглажда фините линии и бръчките.

Доверете се на натуралните предимства на гроздето и подарете на кожата си една по-добра грижа, която гарантира успеха в борбата срещу бръчките!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Карен Хорни - жената, която се изправи срещу Фройд
Как да декорираме правилно дома си с животински принт
Ефектът на Чаровния принц - полезен или пагубен?
7 неща, които трябва да пазим в тайна
Мария Бакалова и още 16 българи са вече част от Европейската филмова академия

Напишете дума/думи за търсене