Стойка Пипирудата: Раздяла с любима жена разби сърцето на Гроши

Той страдаше много, че тя го е изоставила, каза пловдивчанката от първия "Биг Брадър"

"Разбрах за смъртта на Гроши от един приятел. Съжалявам за случилото се. Не съм поддържала връзки с него след излизането си от къщата, все пак са минали 20 години оттогава. Но това, което си спомням, е, че той беше много начетен, много умен човек." Това каза пред "България Днес" пловдивчанката Стойка Стефанова, която нашумя след участието си в пилотния "Биг Брадър" преди 20 години с прозвището Пипирудата. Тогава Гроши и неговият най-близък приятел в къщата в най-първия сезон на шоуто - Найден /Нед/, непрекъснато атакуваха Стойка със закачки и дори обиди.

Въпреки това към днешна дата тя не таи лоши чувства към бившия съквартирант. И си спомня, че още в къщата Гроши повтарял много поведението и имиджа на приятелите си.

"Буквално ги мултиплицираше. Подвеждаше се по тяхната линия. Особено на Найден. Предполагам, че и в живота е бил такъв - човек, който тръгва по линията на някой друг", смята Пипирудата.

Стойка Пипирудата разкри терзанията на Гроши
Стойка Пипирудата разкри терзанията на Гроши

Когато навива лентата назад, пловдивчанката, която от няколко години води авторско предаване в телевизия Евроком, си спомня още, че сърцето на Гроши е било разбито от неговата приятелка. "Той доста страдаше заради някакво момиче, което го беше изоставило. Беше му много трудно и тежко, но всичко това се прикриваше под значителни количества алкохол", разкрива участничката в първия "Биг Брадър".

Стойка споделя и други свои наблюдения от поведението на покойния си съквартирант от риалитито. "Гроши прикриваше всичко, което е у него, като душевност, като емоция... Притъпяваше ги с алкохол", доверява Пипирудата.

Тв водещата не таи обида към сложилия край на живота си Гроши. "В къщата приемах всичко по мой адрес от него и Найден повече на шега. Но вече като напуснах шоуто, разбрах, че е имало разни подмятания зад гърба ми", призна за сефте Стойка, като не уточни за какво точно става въпрос.

Към днешна дата Пипирудата и съквартирантите от нейната групичка продължават да се срещат и да си пишат в социалните мрежи. "Много години поддържах връзки със Зара, със Зейнеб, с Дими... Зара живее далеч от България, като се връща, ми звъни, виждаме се... Със Зейнеб по-скоро само си пишем. Най-близки отношения поддържам с Дими, който живее в Лондон", разказва пловдивчанката.

Гроши и Нед скъсваха от майтапи пловдивчанката
Гроши и Нед скъсваха от майтапи пловдивчанката

Приятелите на Светлан вече изразиха публично мнението си, че самоубийството на риалити героя е можело да бъде предотвратено. И те, и фенове на ексцентричния дърводелец се самообвиняват, че не са реагирали адекватно, след като той публикува в социалката си недвусмисления пост "Малко остава".

"Голямата болка на Гроши според мен остана огромното неразбиране от това какъв е и вероятно за това беше изградил един фалшив образ за себе си. Той остана неразбран и от нас в къщата и избра да играе ролята на загубеняка от малкия провинциален град, но всъщност бе едно добро момче с огромни мечти, които понякога шепнешком и със страх споделяше с нас", написа с болка в жалейката за своя съквартирант победителят в пилотното издание на шоуто - "гларусът от Приморско" Здравко Василев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на Зуека срещна любовта по време на нощни снимки
Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?
Катя Костова: Изминахме хиляди километри с Татяна Лолова, “Дуенде” стана запазена марка на сцената ни

Напишете дума/думи за търсене