Ергените Виктор Стоянов и Евгени Генчев най-сетне се запознаха на бяло парти край морето

Най-известните ергени в България - Виктор Стоянов и Евгени Генчев, най-накрая се запознаха лично. Въпреки че и двамата участваха в риалити формата “Ергенът”, но в различни сезони, досега не се бяха срещали на живо.

Запознанството им стана на купон в нашумял нощен клуб край морето. Явно партито е било обявено с дрескод бяло, защото всички присъстващи бяха точно с такова облекло. Виктор Стоянов бе избрал ленена риза и за радост на представителките на нежния пол я бе оставил разкопчана, за да се видят плочките на корема му. Евгени Генчев бе по-облечен, избирайки бял тишърт. Явно двамата са се озовали в обща компания, защото на видео, пуснато в социалните мрежи, се вижда как други двама млади мъже стоят до тях и ги запознават. Ергените видимо се радват един на друг и дружески се поздравяват, разменяйки си усмихнато някакви реплики.

Впрочем вече е избран и третият ерген - бизнесменът Александър Младенов, който ще участва в следващия сезон на шоуто по Би Ти Ви. То ще бъде заснето на гръцкия остров Родос и излъчено догодина.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене