Свалката в бара и дискотеката – бъдете уверени, но не арогантни

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

Дори да не иска да си легне с вас първата вечер, вземете неин контакт

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка. Тя ще излиза всяка събота.

Влизайки в оживен бар или пълна дискотека, човек често може да усети хормоните във въздуха. Неслучайно това са две от най-популярните места за свалка. Да забиете мацка в подобна среда, където общо взето всеки мъж, дори персоналът, ви е конкуренция, изисква финес, увереност, но и уважение. За съжаление, няма универсална формула, която да я накара да си тръгне точно с вас, но със сигурност има няколко неща, които не само няма да навредят, но и ще повишат шансовете ви.

Облечете се така, че да впечатлявате

Външният ви вид е първото нещо, с което се представяте. Доброто облекло не само повишава вашето самочувствие, но и привлича вниманието. Изберете облекло, което подхожда на атмосферата на мястото, като същевременно останете верни на личния си стил. Добре подбраният тоалет показва вниманието ви към детайла и сигнализира, че се стараете не само там.

Внимавайте обаче да не прекалите. Лято е и ако сте на море, ще е странно да отидете в открития бар на плажа по костюм. Дори да сте различен случай - от Бургас например, и да сте се запътили към бара след работа, не върви да отидете с риза и сако. Или идете да се преоблечете, или оставете връхната дреха и вратовръзката в офиса. Така хем ще привлечете вниманието, хем няма да е прекалено.

Езикът на тялото е ключов

Вече сте в бара. Виждате красива жена на 15-ина метра и решавате, че трябва да я заговорите. Музиката кънти, така че ще трябва да сте на доста близко разстояние, за да се чуете. След първите ви крачки тя вероятно ще забележи, че вървите именно към нея. Тогава в играта освен облеклото ви се намесва езикът на тялото. Увереността е магнетична. Поддържайте добра стойка, погледнете я в очите и се усмихнете. Не присвивайте рамене, не ходете изгърбен или с кръстосани ръце. Това са жестове, които се смятат за отблъскващи.

И тук обаче трябва да внимавате да не прекалите. Дори на улицата хората често се смеят на тези, които ходят с разперени ръце, сякаш държат по 2 дини под всяка мишница. Ако не искате да ви отхвърли още преди да сте я заговорили гледайте стойката ви да не е такава, сякаш цялата дискотека ви дължи по 2000 лева.

Първите секунди са решаващи

Да стигнеш до момичето, е лесно. Мнозина имат и план как да я заговорят, но точно преди първите думи езикът им се връзва. Правилен подход, гарантиращ успех, няма. Но винаги подхождайте към жените с уважение и приятелско поведение. Започнете с просто въведение, например, ако е в компания, кажете нещо от сорта на “музиката е супер”. Едва след това я попитайте дали това е любимият ѝ стил музика. Ако е сама пък, не тръгвайте с изтъркани комплименти и заучени фрази. Едните неслучайно са изтъркани, а другите са подходящи за онлайн приложения като тиндър. На живо обаче трябва друг подход и фразата “Извинявай, имаш ли лепенка, защото си ударих коляното, когато си паднах по теб” надали ще има друг ефект освен смях. Така ще сте провалили шансовете си още преди “мачът да е почнал”.

Освен да говорите, слушайте

Да, уж в бара/дискотеката свалките са по-непринудени и се говори по-малко. Все пак и там е важно какво казвате. И ключово да слушате. Покажете внимание, задавайте уточняващи въпроси, базирани на чутото. Покажете интерес към нея. Така ще се разграничите от другите, които преди са опитвали да я свалят в друг клуб, и ще повишите шансовете си.

Внимавайте за тънките граници

Увереността е привлекателна, но арогантността е отблъскваща. Внимавайте да не прекрачите границата, която понякога е доста тънка. Избягвайте да доминирате разговора или да изглеждате прекалено егоцентричен.

Емилия например имала подобен случай преди година. Запознала се с мъж в заведение в Созопол. Имал правилен подход, но с течение на вечерта станал твърде уверен и прекрачил добрия тон. Тя се ядосала и за да му намали егото, седнала на бара и демонстративно се закачала с бармана. “Всъщност той се оказа много готин и си легнах с него. Но не за да си го върна, просто момчето наистина беше симпатично и свястно”, разказва Емилия. И добавя, че имало голяма разлика с предишната свалка - всъщност тя избрала бармана и била активната страна.

Вземете неин контакт

Дори да сте се представили “по учебник”, момичето може да не легне с вас веднага. Не се отчайвате, а вземете неин контакт. Може и да ви го дава само за да се махнете, но не пречи да опитате. Пък ако наистина не ви харесва, просто ще ви блокира.

Продължението е ключово

На следващия ден, без значение дали предния сте си легнали, от вас зависи какво ще се случи. Ако сте целели да е секс за една вечер, то решението е просто - не я търсите. Но пък може да се окаже, че дамата ви харесва. Затова, макар и вече покорили заветния хълм, внимавайте. От високо се пада най-лесно.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене