Фамилия Стораро пее цяла вечер за принцеса Еслем

С розово парти честваха рождението на Еси

Обилна почерпка за първото от години момиче в рода 

Семейството празнува ЧРД на дъщерята на Фики 

Фамилия Стораро се събра, за да отпразнува в тесен семеен кръг втория рожден ден на дъщерята на Фики - Еслем.

"Празнувахме само с най-близки приятели и роднини. Винаги съм държал да се обграждаме само с хора с чисти сърца, които искрено желаят доброто на семейството ми и малката ми принцеса. Прекарахме си страхотно с обилна почерпка и хубава музика. Като музикално семейство пяхме цяла вечер", сподели пред "България Днес" Фики Стораро по повод рождения ден на дъщеря му.

Еслем е второто дете на Фики и съпругата му Гюлджан. Щерката се роди на 21 август 2021 година. Двамата имат и 5-годишен син, който носи името на бащата на Фики - Тони. Еслем е първото момиче от много години насам в рода на фамилия Стораро и вече е слабост на дядо си, който е баща на двама сина - Фики и Емрах.

Маша и Мечокът любими герои на малката принцеса
Маша и Мечокът любими герои на малката принцеса

"Със съпругата ми и цялото семейство подготвихме много изненади за Еси. Любимите й герои - Маша и Мечокът, оживяха, за да я поздравят, а розовият цвят присъстваше навсякъде, точно като за истинска принцеса. Имаше и много подаръци, но най-големият подарък, който имаме всички, не е материален. Това е, че цялото семейство сме заедно и се подкрепяме както в добро, така и в лошо. За мен това е най-голямото щастие и благоденствие на всички ни", заяви с умиление фолкпевецът.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене