Как да се харесаш на момчетата

Няколко трика за впечатляване на мъжката половина от света никога не са излишни. И така, по какво си падат момчетата?

Преоткрий своята крепост
Парадоксално звучи, но мъжете обичат да завладяват, обаче не се хвърлят на непристъпни крепости. Покажи, че в крепостта се крие прекрасна принцеса, за да имат мотив да се борят за теб. Намери индивидуален подход, давай знаците, които той трябва да следва, за да спечели сърцето ти. Така играта ще е по-интересна и за двама ви.

Отличавай се от другите
Всички искаме да сме уникални, но се получава така, че ако следваме модните тенденции, се сливаме с масата. Мъжете ценят умението в желанието да подчертават своите характерни черти, липсата на страх да бъдат себе си.

Любов към себе си
Момчетата са луди по момичета, които харесват себе си и са щастливи в кожата си, а не се оплакват от килограмите и външния си вид. Свикни да споделяш желанията си, а не да очакваш той да прочете мислите ти. Момичета с мечти и желания изглеждат привлекателни в мъжките очи.

Покажи интелекта си
Мъжете са луди по жени, с които могат да поговорят и да обсъдят различни теми. Ако той знае, че има до себе си умна жена, с която може да се съветва, ще бъде най-щастливия човек на света.

Бъди естествена
Главното правило е да не правиш театрална сцена от живота си. Бъди себе си и се стреми към най-доброто - мъжете ще го оценят.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене