Малтийска болонка Парис - малко куче с голямо сърце (Видео, снимки)

Представям Ви Парис. Той е малтийска болонка на 5 месеца. Той е едно много енергично и игриво куче. На улицата, където се разхожда, той вече е познат на всички, пише неговата стопанка Деница Янакиева.

Парис обича да тича по време на цялата си разходка. Спира единствено, за да се порадва на преминаващите минувачи. Той е изключително комуникативен и умен. Обича децата и вече има приятелчета сред тях .Всяка вечер той преминава покрай тяхната площадка за игра и се радва, когато те дойдат и го поздравят .На улицата е известен с това, че тича неуморно и се радва на всички минувачи. Много хора ме спират с молба да го погалят ,защото той е неустоимо сладък.

Веднъж с Парис бяхме в парка и две дечица настояваха да им дам повода, за да го разходят и те.
Парис е едно малко куче с голямо сърце.
Приложено Ви изпращам негови клипчета. На едното е сам в апартамента и тича, а на другото се радва на прибирането на член от семейството.

Изпратете ни видео с вашето куче!

Вашето куче прави забавни номера, показва ви радостта си, като скача високо, целува ви или ви дърпа за крачола. Изпълнява команди, играе с други животинки, прави купища бели или има най-милия поглед. Снимайте видео с него и ни го изпратете на имейл onlinevgb@gmail.com. Клиповете ще бъдат публикувани на сайта на “24 часа”, а най-забавните ще получат награди.

Видеата трябва да са във формат mp4, не по-големи от 20МВ. Задължително добавяйте снимка на вашето куче, напишете името му и разкажете нещо за него, някаква забавна история, как сте го открили или особеностите на характера му.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"Аеросмит" отлага турнето си заради здравословен проблем на Стивън Тайлър (Видео)
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни

Напишете дума/думи за търсене