Собственикът на "Рома" пилотира личния си самолет с Лукаку на борда

В центъра на Рим вече има графит на Лукаку с фланелката на "Рома" и корона върху главата. Снимка: фейсбук/Рома

Собственикът на "Рома" Дан Фридкин, страстен каскадьор-пилот, ще лети с Ромелу Лукаку с частния си самолет до италианската столица, където днес привечер белгийският национал ще бъде представен като нов футболист на клуба, пишат белгийските медии.

Главният виновник за трансфера на централния нападател е самият Жозе Моуриньо. Португалският треньор убеди голаджията да подпише с "Челси" преди 6 години, пренебрегвайки офертата на "Манчестър Юнайтед". Направи го и сега.

Самият Лукаку още в събота призна, че ще лети в неделя до Рим по време на младежки турнир в белгийския град Бум, където синът му Ромео изигра първия си мач за "Андерлехт". 

Преговорите се протичиха още два дни, но приключиха с успех. "Рома" ще плати трансферна сума от 6 млн. евро на "Челси" за една година наем, а самият Лукаку, който вцемаше в Лондон около 12 милиона евро чисто годишно, ще се задоволи с тавана на заплатите в Рим - 7,5 милиона евро. 

Собственикът на "Рома" Фридкин е основател на фондация Air Force Heritage Flight Foundation, организация, която показва исторически американски изтребители на широката публика. Фридкин лети на авиошоута. В известния филм "Дюнкерк", посветен на Втората световна война, въздушният акробат бе в пилотската кабина като каскадьор за една от битките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене