Само електрически коли за футболистите на "Байерн"

Новата звезда на "Байерн" Хари Кейн зад волана на Audi Q8 e-tron. Снимка: Audi

Служители на Audi връчиха официалните автомобили за новия сезон на играчите на "Байерн" (Мюнхен) в Инголщат. Автопаркът отново се състои от изцяло електрически премиум автомобили. 

За сезон 2023/24 футболистите на тима от Мюнхен ще карат изцяло електрическите премиум модели Audi RS e-tron GT1, Audi Q8 e-tron, Audi Q8 Sportback e-tron и Audi Q4 Sportback e-tron. Тази година най-популярният модел сред играчите отново е Audi RS e-tron GT. Дванадесет от тях, включително Томас Мюлер, Лерой Сане и Джошуа Кимих, избраха купето с четири врати. С обща мощност от 598 к.с. Audi RS e-tron GT ускорява от място до 100 км/ч само за 3,3 секунди. Батерията с високо напрежение позволява пробег до 488 километра и се зарежда бързо благодарение на 800-волтова технология.

Новата звезда на отбора Хари Кейн, който бе глобен, че дойде на първата си тренировка с Range Rover, вече ще кара Audi Q8 e-tron, който е идеален за неговото семейство с 4 деца.

На треноривъчната база на баварците има 38 станции за зареждане и още 20 до "Алианц Арена".

Оригиналните автомобили на играчите от миналия сезон скоро ще бъдат достъпни за покупка като употребявани на специален търг на предстоящия сезон в Мюнхен. Клиентите ще получат сертификат за автентичност и подписана тениска от предишния собственик. Автомобилите за продажба включват няколко модела Audi RS e-tron GT, един от които е управляван от Серж Гнабри.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене