10 заповеди за истинската жена

Как трябва да се държи една истинска жена, за да спечели и задържи уважението и любовта на мъжете?

Истинската жена привлича със своята вътрешна красота, а външността е на второ място. Ако се наслаждаваш на себе си и на живота, ще бъдеш привлекателна за всички около теб.

Любовта към мъжете започва от любов към себе си. Да се влюбиш в някого всъщност е най-големият подарък към себе си.

Мъжете обичат не самата жена, а своето състояние, когато са до нея. Затова търсят не просто красива, а умна, забавна и успешна жена. Именно усещането, която тя създава у мъжете, ги кара да губят ума си по нея.

Желанието за любов се ражда отвътре. Ако мислиш, че наоколо няма достойни за теб мъже, значи все още не си готова да се влюбиш. Недостойните мъже отразяват собственото ти състояние на страх, неувереност и нараненост.

Колкото повече любов даваш, толкова повече получаваш. Ако искаш да бъдеш любима, насищай с любов всичко, до което се докоснеш. Когато създадеш около себе си атмосфера на любов, мъжете ще ти отвръщат със същото.

Мъжът е бог - ако не предизвиква у теб такова усещане, значи го гледаш с разума, ане със сърцето си. Разбира се, богът има своите недостатъци, но нали и богините не са безгрешни? Истинската жена не се конкурира с мъжа и не му доказва своето съвършенство. Тя цени, обича и уважава мъжете като цяло, а не само един конкретен от тях. Такава позиция създава в живота й пространство за най-интересните и достойни мъже.

За да очарова мъжа, самата тя е очарована от него. Това е още един израз на любовта към живота и умението да се наслаждаваме и на най-дребните неща.

Истинската жена възбужда в мъжа желанието да извърши подвиг. До нея той иска да е силен, смел и жертвоготовен. Тя трябва да създава илюзията, че е крехка и беззащитна, но всъщност да умее да се справя и сама, ако се наложи.

Истинската жена е наясно, че мъжете са различни, но ги уважава такива, каквито са и не си позволява негативни изказвания от типа: „Няма истински мъже" и „Всички са един дол дренки". Тя никога не провокира междуполови вражди.

Тя умее дори за неприятните неща да говори коректно и доброжелателно. Никога не унижава околните и умее да изстиска най-доброто от един мъж. Съхранява собственото си достойнство и това на другите. Тя знае, че дори критиката може да бъде поднесена така, че да даде криле. И винаги оставя на мъжа възможността да избор - да се промени или не.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене