Дъщерята на Майкъл Джексън: Той мразеше да му честитят рождения ден (Видео)

Парис Джексън СНИМКА: Инстаграм/ parisjackson

"Баща ми мразеше, когато хората обръщаха такова внимание на празника му, не харесваше да му го честитят, нито пък да го празнува", това заяви дъщерята на Майкъл Джексън Парис във видео в социалните мрежи. 

На 29 август Кралят на попа щеше да навърши 65 години. 

Дъщеря му призна, че изпитва натиск от феновете на покойния крал на попа: "Ако не се отрази със снимка в мрежите нечий рожден ден, автоматично не уважаваш този човек", каза тя. 

По думи на наследницата на Майкъл, той дори не е искал да знаят децата му на коя дата е роден, за да не му организират парти. Поради тази причина е "имало моменти, в които не публикува нищо за рождения ден на баща си, но хората все били недоволни." Видеото, което качи в чест на Майкъл Джексън накара критиците да млъкнат. Като заключение на изповедта към аудиторията си, тя завърши така: "На него дължа всичко".

Биги и Принс Джексън също отдадоха почит. Биги, (известен преди като Бланкет) и брат му бяха засечени в Лас Вегас, където се проведе шоу в чест на Майкъл, наречено "Cirque du Soleil Michael Jackson ONE" в казиното "Mandalay Bay Resort". Там срещнаха и разговаряха с някои от най-големите фенове на Джако, предаде Дир.бг

По случай рождения ден на певеца авторът Майкъл Буш се включи с книга за него, озаглавена: "Кралят на стила: Да обличаш Майкъл Джексън".

Майкъл почина през лятото на 2009 г. на 50-годишна възраст от сърдечен пристъп, причинен от предозиране с наркотици. 13-кратният носител на "Грами" е баща на Принс и Парис, които са от бившата му Деби Роу. Що се отнася до Биги - за него се знае, че е от сурогатна майка, а самоличността на жената никога не е била разкрита, съобщава американското издание "Page Six".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене