Секси съдийка се влюби в часовника на Григор

Марияна Вельович е сред най-известните съдии по тенис и редовно ръководи мачове по големите турнири.

Атрактивната сръбкиня от Крагуевац влезе в социалните мрежи и заради мача на Григор Димитров в откритото на САЩ.

Българската звезда за първи път в кариерата си обърна двубой от 0:2 до 3:2 сега и след спасени 3 мачбола отстрани Алекс Молчан (Слвк), преди да се справи и с носителя на 3 титли от "Големитя шлем" Анди Мъри (Вбр).

Наблюдателни фенове забелязаха, че Вельович почти се влюби в часовника на Димитров и дори си позволи да поиска да го разгледа, докато си седеше на съдийския стол. Григор е рекламно лице и притежател на акции заедно с мениджъра си Георги Стоименов в швейцарската фирма Bianchet. Неотдавна в Барселона сезонни крадци изтръгнаха часовника от ръката на нашия тенисист, докато той караше кола по един от булевардите в столицата на Каталуня. От Bianchet се погрижиха да осигурят на бившия №3 в света същия модел часовник.

Марияна привлече вниманието към себе си през 2020 г., когато на откритото на Австралия глоби Роджър Федерер. Тогава швейцарската легенда си позволи да спори и да ругае в трудния мач с американеца Тенис Сандгрен. Тогава една от съдийките на линия се възмути от нецензурния език на Федерер, който бе изненадан и я попита дали наистина разбира швейцарски немски.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене