Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори, за скандала с бившия й

Екссъпругът на певицата е в ареста, след като наръга трима с нож

Бившият ми съпруг Симеон Бакалов никога не ми е посягал. Нито на мен, нито на семейството ми. Това каза ексклузивно пред "България Днес" Мария Чакърдъкова по повод на екшъна, който се разигра в гърменското с. Балдево, при който бившият на Чакърдъкова наръга трима с нож.

"Искам да заявя, че едно от лицата, замесени в конфликта - Симеон Бакалов, е мой бивш съпруг и сме разделени. В миналото никога не е проявявал агресия към мен или семейството ми. Всеки конфликт има две страни и се надявам правоприлагащите органи да установят реалната виновност на двете страни в конфликта. Моето име и това на майка ми бе замесено в инцидент, който се е случил в нощта събота срещу неделя в селото, а ние общо нямаме. Осъждам остро такива постъпки, те са недопустими за нашето общество. Нека органите на реда да предприемат необходимите мерки и законът да определи наказание за всеки един от деятелите. Всеки носи последствия за своите действия", коментира още дъщерята на прочутата ни народна певица Николина Чакърдъкова.

Припомняме, че при възникнал спор между две компании в село Балдево в нощта на 26 срещу 27 август Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, вади нож и наръгва опонентите си. Жертвите Кирил Георги и Любен бяха настанени в болницата в Гоце Делчев, като единият беше в реанимация. Тримата мъже вече са без опасност за живота.

Симеон Бакалов е от Сандански, а преди 5 г. сключи брак с Мария, дъщеря на Николина Чакърдъкова, с която имат момче и момиче. Симеон и Мария вече са разведени от известно време и в момента двете дечица не могат да се виждат с баща си, тъй като е задържан под стража за постоянно в ареста.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене