Чалгаджийка, футболист и Мис България се борят за 100 бона във "Фермата"

Нанси Карабойчева и Неделина Цанева

Чалга певица, доскорошен футболист и бивша Мис България влизат в новия девети сезон на “Фермата”. Сред другите участници има земеделци, софтуерен инженер, балерина, гимнастичка, продавачка на цветя, актьори и хора с други разнообразни професии.

Може би най-популярното име е това на бившата Мис България Нанси Карабойчева, която е щастливо омъжена за волейболиста Добромир Димитров. “Аз не съм типичната миска”, категорична е Нанси, която живее със семейството си в Пазарджик. “Свързана съм със селската работа”, добавя миската.

Нейна конкуренция ще бъде чалга певицата и продуцент Неделина Цанева-Лина, която се изявява и като модел. Лина се гордее с пластични операции и с титлата Мисис България, която печели преди време.

Сред мъжете участници е доскорошният професионален футболист Костадин Велков, който е син на известния треньор Тони Велков. В момента Велков-младши с изхранва прехраната чрез сделки на фондовата борса. Неговата голяма гордост е спечелената Купа на България с отбора на “Славия”, който на финала побеждава “Левски” и смълчава “сините” фенове. 

Футболистът Костадин Велков
Футболистът Костадин Велков

В предаването влиза и актьорът Станислав Дойнов, който е син на прочутия театрал Александър Дойнов. Сприхавият наследник на фамилията обясни, че в момента предпочита да си изкарва парите от покер турнири.

За фаворит във “Фермата” се самоопредели управителят на къща за гости Сергей Панайотов. “Аз ще спечеля, парите ми трябват”, отсече Панайотов, който е голям любител на природата и птиците.

Участниците се разделиха на два отбора - “Канатица” и “Елбетица”. Единият ще живее в “Рая”, където е пълен лукс, а другите в “Ада”, където властва мизерията и глада. Предаването събира общо 22-ма играчи. В следващите месеци 12 жени и 10 мъже ще трябва да създадат здрави нишки помежду си, да развият важни умения и да се впуснат в сблъсъци както със себе си, така и с конкурентите си. Предаването има и нова водеща, която също е бивша Мис България. Това е спортната журналистка Гергана Гунчева, която ще си партнира на ротационен принцип с добре познатите Иван и Андрей.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене