Парфюмирай се с Lady GaGa Fame

Мулти платинената и награждавана с Грами звезда Lady GaGa, обяви, че до края на септември на пазара ще се появи първият й парфюм - Lady GaGa Fame. Този първи аромат на GaGa, сътворен от нейното собствено парфюмерийно студио - Haus Laboratories в сътрудничество с компанията Coty, е последната сензационна проява на нейната креативност.

Предопределен да разруши всички норми и стандарти в парфюмерийната индустрия със своята иновативна технология, Lady GaGa Fame е първия по рода си черен парфюм, който се разпръсква като прозрачна течност и веднъж попаднал във въздуха, става невидим.

Ароматът, който се трансформира от черен до напълно прозрачен е изключително иновативна течна технология, която очаква своя патент, а Lady GaGa Fame е парфюмът в който тя е приложена за първи път. При създаването на Lady GaGa Fame, GaGa си сътрудничи с легенди от модната индустрия: шишенцето за парфюма е резултат от сътрудничество с Ник Найт (Nick Knight), а рекламната кампания е режисирана и фотографирана от Стивън Клейн (Steven Klein).

Иновациите в Lady GaGa Fame далеч не се изчерпват с цветовата метаморфоза на черната течност: цялостната структура на аромата също е много рядко срещана в парфюмерийната индустрия. Традиционните парфюми имат пирамидална структура - йерархия от различни нотки, които биват определяни като върхови, съставящи сърцето на аромата и базови.

Този парфюм, от своя страна, притежава уникална структура наречена „бутни-издърпай технология" или "push-pull technology", при която съставките си взаимодействат за да подчертаят различните обонятелни аспекти на всяка от нотките, в един и същ момент, без да се подчиняват на йерархия. Всяка от нотките се съчетава хармонично с останалите, благодарение на комплиментите във всяка от съставките, които позволяват изключителната промяна на аромата, когато попадне върху кожата.

Ароматът е изграден около три основни акорда: тъмнина, чувственост и светлина. Тъмният акорд е вдъхновен от Беладона, смъртоносното растение кучешко грозде, обладано от блуждаещите духове на красавици от 18 век. След тъмнината, ароматът се разгръща, разкривайки чувствения акорд на изобилието, съчетание от капки мед, шафран и нектар от кайсии.

И накрая, светлия акорд прошепва, като вещае великолепие. Богатият флорален пласт от Тигрова орхидея и Арабски жасмин въплътява непреходната красота. Акордите се съчетават помежду си за да създадат аромат от флорални и плодови елементи, а звездната съставка вдъхновена от Беладона уравновесява многоликия аромат и белязва Lady GaGa Fame със своето знаково ухание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене