Станислав от "Фермата" изкарва милион от покер

Станислав е определен за черната овца на "Фермата"

"Ще разкъртя яките батки в шоуто", зарича се синът на Сашо

Синът на актьора Сашо Дойнов - Станислав, е изкарал повече от милион от покер. 37-годишният наследник на театрала, който е част от новия сезон на "Фермата", обикаля света, за да играе.

Един от най-големите си удари Станислав прави преди шест години. Тогава на турнир в Лос Анджелис грабва наградата от 670 000 долара. Това е една от най-големите печалба за фермера в кариерата му на покер играч. Станислав има и други удари, ала сумите са значително по-малко. Започва да играе преди години. В началото онлайн и с приятели. По-късно разбира, че му се удава. И че може да си вади прехраната с това, а не с професията му - актьорство.

Сашо Дойнов
Сашо Дойнов

"Предпочитам да си изкарвам парите от покер турнири", каза при представянето си в риалити формата наследникът на Сашо Дойнов.

Иначе 37-годишният син на театрала е тръгнал по неговите стъпки. Освен с покера Станислав играе на щат във Врачанския театър. Режисира и в "Сълза и смях".

Таткото на Станислав няма против синът му да си вади прехраната с покер. Дойнов разкрива, че настоящият риалити герой много помага на семейството в трудни моменти с големите си печалби.

"Синът ми не е комарджия. С печалбите си от турнира смени дограмата вкъщи преди години. Добре, че е той, иначе не ми се мисли", споделя преди време обичаният артист.

"В покера най-хубавата ръка е тази, която предстои", пък е една от любимите фрази на Станислав. Въпреки че не е харесван от повечето във "Фермата", наследникът на Дойнов е категоричен, че ще ги разбие.

Дойнов-младши решава да участва в шоуто с една цел - да покаже, че актьорите не са това, за което повече ги смятат.

"Във "Фермата" влизам, за да взема наградата и да докажа, че актьорите не сме меки китки. Ако вътре има разни яки и напомпани бабаити, ще ги изкъртя", заканва се синът на Дойнов.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене