Сочат "Мис Варна" за победителка на "Мис България"

Кралско семейство от Камбоджа избира най-красивата нашенка

Холивудският красавец Микеле Мороне също ще е част от журито

За първи път на конкурс за красота нашенки ще бъдат оценявани от кралското семейство на Камбоджа. Това ще се случи на 10 септември в "Ню Бояна филмс", където ще се проведе конкурсът "Мис България".

Суперзвездата на Азия Джена Нородом и нейната сестра принцеса Ема Нородом ще са в журито на конкурса, а негов шеф е Гаел Бонел Санчес, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на "Ню Бояна филм студио". Гаел има опит в най-голямата продуцентска компания в света, която притежава конкурса "Мис Франция". Компания ще му прави друга популярна личност - Абдел Пом, предприемач и собственик на агенция за модели, а сега и ловец на таланти.

Друго красиво присъствие като жури ще направи и Мис България Ирина Папазова, дългогодишен лицензиант на конкурса.

Принцесa Джена
Принцесa Джена

Специално за конкурса идва и холивудския красавец Микеле Мороне, известен с еротичния филм "365 дни", а само преди месец той бе в столицата и да снима с друга звезда - Меган Фокс. 32-годишният Микел от Италия вече е запленен от Мис Варна - украинката Елизабет Кравец.

Принцесa  Ема
Принцесa Ема

Името на красавицата нашумя, след като я избраха за "Мис Варна", а мнозина се ядосаха на факта, че е от Украйна, въпреки че вече 10 години живее в България. Кравец е и една от спряганите за короната красавици.

Микеле Мороне
Микеле Мороне

Иначе тази година шоуто ще е с мотото: "Холивуд в постапокалиптичен декор на Ню Йорк". "Сцената ще бъде невероятна: възпроизвеждането на Ню Йорк след апокалиптично събитие. Водещ на шоуто ще е певецът и актьор Орлин Павлов, а момичетата са изключителни красавици, ще се уверите в това", каза пиарът на събитието - неуморният Атанас Лазаров.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене