Заради Нели Рангелова наказват полицай

Нели винаги е шармантна на сцената

Ченгето пише песента "Както съм била", началниците му се ядосват, той заминава за Англия

Полицай е бил наказан заради Нели Рангелова и песента й "Както съм била". Това разкри самата изпълнителка и призна, че случката й е докарала "големи притеснения". Певицата и ченгето се запознават виртуално, а вдъхновеният униформен написва песен за любимката си. Това му докарва недоволството на началството и следва наказание.

"Полицаят Валентин Тонков от Горна Оряховица се сприятели с мен във Фейсбук. Твърдеше, че ми е написал текст и музика", описва предисторията на случката певицата.

Рангелова не скрива, че в първия момент не му повярвала. "Крих се една година от него", доверява изпълнителката. Рангелова мислела, че е станала обект на скрита камера. Но когато чула парчето, съмненията й не само се изпарили, но била и невероятно впечатлена.

"Накрая се осмелих да чуя песента и бях очарована", вълнува се и досега певицата. За съжаление униформеният, създал прекрасното парче, после си имал големи неприятности.

"Като полицай нямаше право да пише песни. Наказаха го, дори искаха да го махат от полицията", негодува Нели. По думите й проблемите на ченгето композитор били, защото началството му заподозряло, че е получил пари за написването на парчето.

Изпълнителката обаче успяла да докаже, че не е дала и стотинка на пазителя на реда. Въпреки това младият мъж не издържал на тормоза и заминал да си дири късмета в Англия.

Нели Рангелова твърди, че често е била карък в живота си и на сцената. През годините дори се самоопредели като "Марко Тотев в професията". "Преди голямо мероприятие все нещо неприятно ми се случва", въздиша Нелито.

"Преди мой концерт в зала "България" например хванах някакъв вирус, докато репетирахме. Преди заминаване за Щатите лежах в болница. През 2004-а, преди концерт в НДК, получих световъртеж. Оказа се, че се дължи на възпаление от настинка. 6 месеца после бях на системи и съдоразширяващи", изрежда несгодите си певицата.

На няколко пъти й се случва и най-големият ужас за всеки певец - губи гласа си. Когато се връща от турне в Швейцария и Германия, Рангелова едва се справя с концерт с бенда на Вили Казасян, но е немислимо веднага след това да замине за участие в Слънчев бряг.

"Отидох на преглед и професорът ми каза: "Положението е сериозно! Всичко е в главата ти - на психическа основа. Трябва ти почивка!", не може да забрави кошмара Рангелова.

Изненадващо тя споделя и за проблем с изпълнението на дуетно парче с колегата й Орлин Горанов. Напук на топкласата и на двамата общата им песен "Направете място" е спряна.

Дуетното й парче с Орлин Горанов е спряно
Дуетното й парче с Орлин Горанов е спряно

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене