35 г. любов с жена си чукна Наско Канара

Любовта и музиката държи заедно Атанас и Надя

Догодина титулуваният музикант празнува половин век с оркестъра 

Създателят на оркестър "Канарите" Атанас Стоев празнува 35 години любов с жена си.

Ръководителят на музикалната формация и съпругата му Надя традиционно отбелязват годишнина от отношенията си през септември.

"Всичко се дължи на голямата любов на моя съпруг към музиката. Той от 4-годишен е започнал да свири, което значи, че носи народната музика в сърцето си още от ранни години. След като съдбата ни събра преди 35 години, започна да създава текстове за любовта, за прекрасните мигове в живота. И се радвам, че нашата истинска любов има дял в тази работа", споделя емоционално половинката на канара Надя Стоева.

На 27 септември двамата ще отпразнуват 33 години официален брачен живот. "Пожелаваме си да бъдем само здрави, да сме винаги един до друг, а децата и внуците ни да са до нас и да се разбираме както досега. С обичта годините вървят леко и неусетно", казва още Стоев.

През следващата година Атанас ще отбележи още една кръгла годишнина - 50 години от създаването на "Канарите", което е наистина впечатляващо постижение. "В тези времена хората трябва да се веселят и да играят хора", казва скромно Стоев за приноса на музикалната формация.

Атанас Стоев-Канара е автор на над 360 песни, които оркестърът изпълнява. Повече от 30 са албумите на "Канарите", които са издадени и продуцирани от музикална компания "Пайнер".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене