Любов! Гришо и Мадалина го направиха във Венеция

Влюбените се разхождат с лодка в града на любовта

Димитров се присъедини към гаджето си за местния кинофестивал

Григор Димитров и приятелката му Мадалина Геня блестят в града на любовта Венеция. Българската тенис звезда се присъедини към гаджето си, което е в Италия от повече от седмица. Там Мадалина участва в събития, свързани с известния местен кинофестивал. Нейният любим Гришо се върна в Европа, след като отпадна в третия кръг на US Open в Ню Йорк. Там Димитров се представи добре, но получи контузия и загуби от Александър Зверев.

Гришо и Мадалина се глезят във Венеция
Гришо и Мадалина се глезят във Венеция

Сега Гришо се наслаждава на романтика във Венеция. Двамата с Мадалина обикалят най-луксозните ресторанти в града и се глезят подобаващо. Румънката излезе със стилна черна вечерна рокля, а Григор се превъплъти в ролята на неин фотограф. Тенис звездата също е изключително елегантен с дизайнерския си костюм. Двойката бе поканена на част от официалните събития, свързани с кинофестивала във Венеция. Както е известно, Мадалина се изявява като актриса и има роли в немалко филми. Най-известното й превъплъщение е като френската легенда София Лорен в хитовата лента "Домът на Гучи". Във Венеция румънката има и много ангажименти като модел на бельо. Двамата с Григор бяха посрещнати в един от ресторантите с червени рози, а мястото беше запазено специално за тях. Заедно с двойката е известният организатор на събития и приятел на румънката Стефано Париги.

Румънката излезе с черна вечерна рокля
Румънката излезе с черна вечерна рокля

Григор и Мади не пропуснаха да се насладят и на романтиката във Венеция. Вечерта влюбените се качиха на лодка и се разходиха из прочутите канали на града. През последните седмици тенисистът и моделът не се бяха появявали публично заедно, което породи слухове за разрив в отношенията.

Влюбените бяха посрещнати с червени рози
Влюбените бяха посрещнати с червени рози

Румънката не пътува заедно с Григор за турнирите в САЩ, където световният №19 в тениса бе подкрепян от майка си Мария. Преди това в началото на август двамата отбелязаха рождения ден на Мадалина. "Трябва да благодаря на това абсурдно красиво, невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца", каза тогава Мадалина за любимия си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене