Кичка Бодурова: Богородица ми помогна да имам дете!

Кичка Бодурова говори от Несебър

Легендата на естрадната музика Кичка Бодурова отново проговори за връзката си с вярата.

"Не ходя толкова често на църква. Аз мисля, че носим Бог в себе си. Всички знаем кои са добродетелите, но не винаги ги използваме и помним. Аз живея с мисълта да вярвам в две неща - не прави това, което не искаш да се случи на теб и другото - каквото и да правиш, силата отгоре вижда всичко. Аз съм се молила много на Богородица. Не можех да имам дете и тя ми помогна. И в двете ми къщи - в България и в Щатите, имам икона на Богородица", разкри Бодурова от Несебър пред "На Кафе по Нова телевизия.

В четвъртък вечер тя изнесе голям концерт в Бургас.

"Изпях 5-6 песни за морето. Както и тази, която наричам мой химн, за любимия ми роден град Бургас. Беше невероятно настроението. Да съм два пъти на сцената в Бургас това лято - беше приказка. Всяка година си казвам, че това ще ми е последната, но получавам толкова много любов... Тайно моите фенове ме накараха да обещая, че и догодина ще направя концерт. Направили са видео и са го постнали в социалните мрежи. Е, как да се откажеш от любов, това е трудно! Пея от половин век и затова имам предложение да направя един концерт в НДК, но все още не съм решила", разкри Кичка.

"Когато човек пораства, от всичките тези уроци помъдрява. Научих, че когато направиш грешка, затвори страницата и продължи напред, животът продължава", добавя тя. Признава още, че когато се завърне в Лас Вегас, първото нещо, което ще направи, е една българска мусака.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене