Хиляди пяха с Цеца Величкович в Благоевград

Хиляди пяха с Цеца Величкович в Благоевград.

Хиляди фенове посрещнаха кралицата на Балканите Цеца Величкович и певицата на народа Ивана в парк „Македония“ в Благоевград. Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите почитатели.

Още в 18 часа в събота зеленото пространство в парк „Македония“ започна да се изпълва с най-нетърпеливите фенове на балканската музика, дошли да се докоснат до любимите си изпълнители. Два часа по-късно, за когато беше обявен и началният час на концерта, всички бяха заели местата си.

Начало на звездната вечер постави любимката на народа Ивана, която изпълни най-големите си хитове.

"Повярвайте ми, не за първи път съм на голяма сцена, но на такова събитие, от такъв мащаб, не съм пяла поне от 15 години - тогава, когато правихме големите турнета на „Пайнер“ по стадионите. Толкова много публика, такъв перфектен звук – чувствам се наистина много специална“, заяви по време на концерта в парк „Македония“ Ивана.

След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появата си остави публиката без дъх. Феновете на сръбската икона, които бяха дошли да чуят на живо своята любимка танцуваха на хитовете, превърнали се в класика.

“Цеца обичаме те!, Велика певица”, бяха само малка част от възгласите на публиката.

Цеца сътвори едно наистина грандиозно шоу, шоу, което почитателите ѝ в Югозападна България очакваха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си хитове, сред които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и др.

Организаторите на South West Festival обещават още една незабравима и емоционална вечер с обичаната Деси Добрева и с гръцката поп икона Деспина Ванди, която идва с 14 от най-добрите бузукари на Гърция във втория фестивален ден тази вечер.

Хиляди пяха с Цеца Величкович в Благоевград.
Хиляди пяха с Цеца Величкович в Благоевград.
Ивана на сцената в Благоевград.
Ивана на сцената в Благоевград.
Хиляди пяха с Цеца Величкович в Благоевград.
Хиляди пяха с Цеца Величкович в Благоевград.
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"Аеросмит" отлага турнето си заради здравословен проблем на Стивън Тайлър (Видео)
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни

Напишете дума/думи за търсене