Гонзо: Има момчета, които плачат, както и анализатори от типа Гошо, Пешо, Тошо

Георги Иванов-Гонзо

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо коментира поражението с 1:2 от Черна гора в европейската квалификация в Подгорица.

"Загубихме, а ,за съжаление, бяхме по-добри в този мач. Изпуснахме ситуации. Но когато не вкарваш – с клишетата да започнем, ще ти вкарат. Смятам, че сме на прав път, футболистите днес показаха добро ниво. Ако продължим по същия начин, ще изградим добър отбор", започна пловдивчанинът.

"За играта на терена днес и ситуацията в групата, в която България вече няма практически шансове да се пребори за едно от първите две места, той каза: "Сбихме се, играхме бързо, стояхме добре на терена, създадохме ситуации. Въпросът е, че не успяхме да ги вкараме. Най-голямата класа са футболистите, които могат да вкарват голове. Ние за момента не можем да намерим точната формула, точно ситуациите, които имаме как да ги реализираме. Смятам, че бяха повече от 3-4 чисти положения. И затова съжаляваме. И най-вече заради футболистите, защото вътре има момчета, които в момента плачат. Ние в доста мачове вече нямаме късмет. Още след първите два мача, които загубихме – с Черна гора така нещастно, и с Унгария, още тогава знаехме, че са намалели. И със Сърбия и Литва, когато не успяхме да спечелим, стана ясно, че трябва да изградим един отбор за догодина за Лигата на Нациите", каза бившият нападател.

 "Аз чета много коментари, гледам и много анализатори от типа Гошо, Пешо, Тошо, но ако искаш да намериш точните хора за националния отбор, трябва да извикаш много футболисти. И ние точно това правим", завърши Гонзо.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене