Любовен етикет (само за момчета)

"Жените са създадени, за да бъдат обичани, не за да бъдат разбирани", е казал Оскар Уайлд. И е ужасно прав! Затова запомнете, момчета, първото и основно правило от етикета в леглото е: жените обичат да бъдат обичани!

Второто правило гласи: мъжът е длъжен първо да достави удоволствие на жената и чак след това да мисли за себе си. Не се отчайвайте, момчета! И по-важно - не бързайте! Спомнете си, че в арсенала за удоволствия природата ви е включила и пръсти, и език. Трябва да умеете да ги използвате умело.


Съгласно третото правило, опитният любовник се държи огнено с всяка жена, дори и с тази, която е по-опитна, като с неопитна, невинна или безразлична жена. Това поведение е доста сложно за постигане, особено когато партньорката дори не се опитва да се прави, че се колебае дали иска да прави секс с вас или не.
Ако не искате обаче да се съмнявате в истинността на стоновете и воплите, които издава, постарайте се така добре да я предразположите и да я накарате да се отпусне, като че ли й е за първи път.

Не се поддавайте на провокации, не вярвайте на страстните й уверения, че изгаря от нетърпение. По-скоро вашата дама нищо не чувства, скучае и иска да съкрати любовната схватка до минимум. Затова четвъртото правило гласи, че мъжът трябва да отдели за предварителни ласки най-малко 15 минути.
Добрата прелюдия обикновено завършва с неподправен оргазъм на партньорката и чак тогава добрият любовник си спомня за своите собствени потребности.
Предварителните ласки не трябва да бъдат нетърпеливи, те са задължителни. И това е петото правило, което спазва добрият любовник. Ако ви е трудно да се сдържате, опитайте се да не мислите за самия акт или за неговия завършек, а се съсредоточете върху всяко движение.


Целувайте и галете, да кажем, нейната ушна мида, опитайте се да гледате на нея като на произведение на изкуството. Обърнете внимание на формата й, опитайте я на вкус. Вдъхнете аромата на кожата й. Тези действия свалят съвсем малко градуса на вашата възбуда, но едновременно с това правят вашите ласки особено приятни. Не забравяйте, че жените много силно чувстват кога им се възхищават искрено.
И, разбира се, не мълчете. Добрият любовник не млъква дори за секунда. Изключение са единствено моментите, когато езикът му е зает с друга по-подходяща работа.
Запомнете: за жената няма нищо по-печално от недодялан партньор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене