Мис България Теодора Мудева се размина на косъм от голяма трагедия в "Игри на волята"

На косъм от голяма трагедия се отърва Мис България Теодора Мудева в "Игри на волята". В битката за територия върху главата на красавицата се стовари огромно и тежко колело. По думи на останалите участници то е тежало повече от 10 кг.

Мудева се опитваше да премине през препятствие, но изведнъж колелото от импровизираната каруца бе изтървано от нейна съотборничка и падна право върху главата на Мудева, която на секунда бе повалена на земята.

Играта веднага бе спряна от водещия Димо Алексиев. На Арена пък пристигна лекарски екип, който веднага оказа първа помощ на хубавицата.

Всички участници бяха адски притеснени за Теодора, тъй като ударът бе наистина сериозен. 

"Не знам как се изправи", каза Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на "Гладиаторите".

Теодора бе изкарана от играта, за да може да бъде обстойно прегледана. Медиците бяха категорични, че няма поражения върху главата й и Мудева се е разминала само с цицина. Веднага щом чу тези думи, миската се завърна в игра и опита да помогне на "Амазонките" в заключителната част от гладиаторската битка, но въпреки племето й отново загуби и отиде на Дивата река - при комарите и всички гадинки.

"Не знам какво можеше да ми се случи тук - река и гладът са ми най-малкия проблем", сподели Мудева. И добави: "Ако не беше племето ми, щях да рухна".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Пиенето на алкохол ни прави по-тъжни, а не по-щастливи
Фаталната любов на Иван Асен II, която ни обрича на пет века робство
Разговорна хипноза - ефективна манипулация в ежедневието
За разделите и любовта след голямото шоу - Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Везни - знакът на балансираната душа

Напишете дума/думи за търсене