Искаш VIP достъп ?

Мислиш Playboy? Мисли декадентски. Неочакван, свръх решителен и винаги възхитителен. Сега новият Playboy VIP дуо отваря вратите на VIP стила на живот, по начин, който само Playboy може! Самонадеян фейс контрол - никакъв проблем! Ексклузивните Космополитън партита, частните лимузини и първа класа VIP лайвстайл, са само на едно ухание разстояние...

Съблазняването е игра, която само истинските плейбои дръзват да започнат и да спечелят! А VIP партито е идеалния терен за нея и него...И така, не позволявай да останеш чакащ на опашката, избери Playboy VIP, осигури си достъп до легендарния свят на Playboy и превърни най-щурите си мечти в реалност. Ароматите Playboy VIP излъчват чувственост и модерен, елегантен стил. Никога не можеш да предположиш какво ще се случи преди да си освободил аромата от шишенцето. Press to play!

Playboy VIP За Него
Неустоимо чаровен и стилен, Playboy VIP е винаги на точното място в точното време.
Луксозните партита са неговата сцена. Ароматът Playboy VIP За Него е перфектният израз на неговия модерен, мъжествен стил и харизматична личност. Аромат, необикновен и пристрастяващ като VIP личността, която го носи!

Връхните нотки са неочакван и въздействащ прилив от свежест, които преминават през уханна комбинация от искрящ бергамонт и зелени акценти от рабарбера, обгърнати с пикантно съчетание от ром за незабавно привличане. Сърцето на аромата разкрива воден, влажен акорд, който продължава този порив от ярка светлина, която е подчертана от сочна ябълка.

Уханната лавандула добавя неочакван флорален оттенък за да подчертае новата мъжественост, на която никое момиче не може да устои. Чувствената мекота носи уникално усещане с нотки на бял шоколад и зърна от тонка подсилени от богатия аромат на сандалово дърво. Цялостно декадентско изживяване, което възбужда сетивата със своята пристрастяваща същност!

Playboy VIP За Нея
Елегантен и винаги бляскав, Playboy VIP girl излъчва чувственост с палав допир. Това заслепително момиче има силата да завладява всеки мъж, навсякъде! Отразяващ нейната женственост, Playboy VIP За Нея е аромат изпълнен с радост, флорални контрасти и искрящи съставки, които изненадват и вълнуват.

Playboy VIP За Нея се разкрива чрез експлозия от освежаваща нектарина, омекотена от хармоничното съчетание на нежен шербет от портокалов цвят и деликатни, искрящи листчета от божур. Всичко това се разтапя в пленителното сърце на аромата, съставено от пристрастяваща любовна ябълка и сочни червени плодове, подсилени от омаен виолетов цвят. Усещането завършва с декадентска следа фин мускус, сандалово дърво и чувствен кашмир, които създават дантелена съблазън. Създаден за дами с усет към лукса, Playboy VIP За Нея е съвършено неустоим.

VIP Стил
VIP персоната е облечена винаги в перфектния костюм, а ароматите Playboy VIP са подходящо украшение към него. Никога не знаете кога и къде ще ви пресрещнат папараците...Така че винаги трябва да сте готови да застанете пред обектива! Базирайки се на класическата опаковка на аромата Playboy, новият Playboy VIP дизайн е подобрен с изобилен, шик, закачка. Обвити в черно и златно, ароматите са винаги елегантни и подходящи за всеки дрес код.

Леко заобления, флакон на аромата За Него, наподобяващ джобна бутилка, излъчва модерна мъжественост и изискан стил. Впечатляващ златен VIP мотив създава истинско луксозно усещане. Същия VIP дизайн е приложен и при голямата златна глава на Зайчето върху картонената опаковка на аромата. Намек за секси докосване е постигнат чрез специално създаденото лого, което включва и легендарния силует на зайчето Playboy, който заменя буквата I във VIP.

Опаковката на Playboy VIP За Нея допълва с комплименти и изящен блясък женствения аромат. Чувствено извитите форми на стъкленото шишенце, чиято форма напомня шика на будоар е завършена със блестящи черни заешки уши и златна папийонка, които извикват спомена за секси облеклото, което легендарните Playboy зайчета носят. За допълнителна декадентска визия, флаконът е поставен в луксозна кутия наподобяваща златна кувертюра, която перфектно допълва вашата елегантна, златна, вечерна чантичка!

В предната част на тази лъскава кутия, черният заешки силует е допълнен от намигващ детайл - диамантно око и блестяща папийонка. Това е перфектният аксесоар!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене