Васко Кръпката закрива фестивала “Подуенски музиканти и културата на София”

Васко Кръпката и “Подуене блус бенд” на сцената

Концертът на Васко Кръпката и “Подуене блус бенд” ще е кулминацията на фестивала “Подуенски музиканти и културата на София”. Той ще се състои на 17 септември в парк “Герена” и е посветен на Деня на София. Програмата започва от 14 ч с четене на авторски стихотворения и разкази на деца от читалището “Васил Левски 1928”, което за поредна година организира фестивала.

Ще има и т.нар. камишибай театър (картинен театър - б.р.) с представлението “Приказка за момчето и омагьосаната гора”. В програмата са включени още арт, музикални и театрални работилници.

Концертът на децата от танцовите и музикалните школи към читалището е от 16 ч. Два часа по-късно - от 18 ч, на сцената на парк “Герена” ще излезе младият изпълнител Константин Ковачев, след това Алек Кирев, вокална група “Лингвакорд”, “Подуене фолк бенд” и ФК “Подуенска китка”.

Васко Кръпката и музикантите от любимата на няколко поколения група “Подуене блус бенд” ще закрият фестивала, като изпълнят някои от най-големите си хитове. Входът за събитията е свободен.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на Зуека срещна любовта по време на нощни снимки
Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?
Катя Костова: Изминахме хиляди километри с Татяна Лолова, “Дуенде” стана запазена марка на сцената ни

Напишете дума/думи за търсене